tak jak w temacie co doniej dołozyc niemam felg .Tata mi cos mowil o poszezeniu nadkoli tylnych .Ja to sie nieznam mam prawko od kwietnia.Prosze o pomoc w tym poscie.
Arielo0 :idea:
Możliwosci modefikacj auta jest wiele to zalezy tylko od ciebje co zrobisz :idea:
Jesli nie masz pomysłów to wejdzi do galerii crxa na stronce :shock: moze tam cos ci sie spodoba :?:
He he to dziwne ja mam full pomysłów tylko crki brak
Masz pytania wal na GG :wink:
[center][glow=blue]Pozdrawia WALLY czytaj: Łoli :-] [you] hello Witam na stronie CRX INFO [/glow][/center]
wiem chłopaki ze to zalezy od mojej wyobraznie.Niemam zbyt wielu funduszy i chciałbym np poszezyc jej nadkola niema ktos tanich czesci do tej inwestycji bo to jakies błotniki trzeba kupic chyba ??
nie blodtyni to sie robi samemu znaczy nalepiej w firmie :mrgreen: oni uzywaj zywice epoxydowej i takich innych dziwnyhc materiałów potem sie maluje i wsztko wychodiz piknie :wink:
to zalezy jak chcesz poszerzyc - czy cala strone czyli od szyby- czy sama reperaturke chcesz zrobic. bo jestli sama reperturke to (podobno) idealnie pasują od golfa mk1. zaś caly blotnik to juz troche drozsza sprawa - pytaj CRXWOJ-a - on ma poszerzona cala strone.