na europejskiej.... a kilka minut wczesniej leciały dwa rexy 2 gen, raczej niezidentyfikowane, też w strone krema... a my w czarnym ed9 goniliśmy, w przeciwną strone

tommywie napisał(a):Hej!
Zastanawiam sie czy nie skradziono kiedys czarnego rexa gdzies w okolicach miejscowosci Police, bo dzisiaj spotkalem takiego na rej. ZPL w Siemianowicach Śląskich - mial zalozona zolta maske, ktora goscie chcieli koniecznie zmienic, bo pytali mnie czy nie wiem gdzie tu mozna kupic taka... W aucie siedzialo 2 Romów, z czego jeden srednio mowil po polsku i jak spytalem skad sa, to powiedzieli, ze ze Starachowic (koło Kielc), wiec juz tym bardziej dziwne... Auto mialo z tylu black cleary, a z przodu sie nie przyjrzalem... jesli byscie cos wiedzieli, to dajcie znac, bo cos mi smierdzi w tej calej sytuacji
[ Dodano: 2009-08-17, 17:33 ]
aha z tylu mial 2 rury
:] poza moim i 2 solami (czerwona i czarna).. ale ZPL to tez mnostwo wiosek, ktore sa nawet nazywane dzielnicami szczecina, wiec predzej z okolic Szczecina...
, parkuje pod ornamentem w Szcz (piastow/mieszka), bardziej niz kobieta musi nia smigać....

mikusia napisał(a):dawidcrx2 napisał(a):Crx 1 gen na blaszkach ZS widziany 31.12.2009 godzina przed 22.00 na moscie:) jechalem civicem czarnym pozdro dla kierowcy
I pozdrowienia również, jak dobrze pamiętam jechałeś z kolegami
Autko żony

pewnie na rezerwie lub nie docenia przeciwnika
widzialem 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości