Bede u siebie robił wydech. Mam juz kolektor 4-2-1, wydech bedzie 2". Poszukuje tłumika srodkowego i koncowego oczywisice przelotowego.
Na allegro są wyroby RM-MOTORS np.:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10192356
Mam pytanie czy ktos cos z Was wie o nich konkretnego jak wypadaja na tle konkurencji ?
W opisie jednej z aukcji pisza, ze moga wykonac tłumik no dowolna dlugosc i srednice. Wydaje mi sie to duzym plusem, poniewaz autem bede sie poruszac w wiekszosci po miescie, czasem jakas dluzsza trasa. No i chodzi mi o policje zeby sie nie czepiała...
elmer, ja mam taki jako srodkowy i puszka ma troche za dużą srednice i obciera o progi przy glebie -6 zmniejszyłbym srednice o 3-4cm i bedzzie git za to dłuższa pokojnie może być nawet 2 razy jak chcesz się zmieści
Fajnie to wyglada . Zastanawiam sie czy by wstawic srodkowy przelotowy tak jak pisalem wyzej, a zamiast jednego koncowego dwa... Hm ciekawe co by z tego bylo...
elmer napisał(a):Zastanawiam sie czy by wstawic srodkowy przelotowy tak jak pisalem wyzej, a zamiast jednego koncowego dwa... Hm ciekawe co by z tego bylo...
odpuść sobie chcesz cicho to duża pucha srodkowa, u mnie nie jest bardzo głośno
A wroce jeszcze do pewnego porownania:
otoz jest zalozony srodkowy przelotowy powiedzmy dlugosc puszki 45cm. Potem spaliny leca sobie do jednego przelotowego koncowego 25cm lub do dwoch taki. Co bedzie cichsze jeden koncowy czy dwa ?