chyba widze pierwszy raz taka wersje na sprzedaz
http://www.autoscout24.pl/home/index/de ... roto=&zip=
chyba widze pierwszy raz taka wersje na sprzedaz
nawet nie wiem jak jest po angielsku szpera
mozliwe, ze ma tylko, ze pewnie jest wyzylowana fess jak na rajdach jezdzila...Thomson napisał(a):nawet nie wiem jak jest po angielsku szpera![]()
pamietam rozwiniecie tego skrotu tak ... hmm srednio i prosze teraz lajtowo ale ... Low S...? Diferential (sorry za bledy w pisowni
)
w sumei 2 rzeczy szpera i lambo style doors 
młodszy bomba napisał(a):Albo takie tabletki wspomagające potocznie zwane PiXy![]()
![]()
(czyt. narkotykowy)młodszy bomba napisał(a):Albo takie tabletki wspomagające potocznie zwane PiXy![]()
![]()

a co do tej wersji off road to chyba ceerka jest za lekka a chyba ma to jakies znaczenieSTACH napisał(a):1. O ile mi wiadomo LSD z niemieckiego to "Wegfahrsperre"
2. O ile mi wiadomo to LSD to nie pixy tylko Kwasy.
Arv napisał(a):STACH napisał(a):1. O ile mi wiadomo LSD z niemieckiego to "Wegfahrsperre"
2. O ile mi wiadomo to LSD to nie pixy tylko Kwasy.
1. to jest blokada nie pozwalająca odjechać autem, czyli np: blokada na skrzynię biegów. Taki rodzaj zabezpieczenia. LSD- (Limited Slip Differential) to zupełnie co innego. W tej CRX nie ma nic napisane o szperze. A szkoda, bo da rajdów bez tego kiepsko... auto godne uwagi.
. To w takim razie jak jest szpera po niemiecku? Druga sprawa, że to troche dziwne, że rajdówka nie ma szpery.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości