Witam. Panowie spokojnie. Będzie to jakaś H napewno biała bo przywiązałem sie do tego koloru, ale wszystko potoczyło sięm dość szybko ze sprzedażą mojej Hondki i do wiosny mam czas na kupno czegoś fajnego. Jeśli finanse pozwolą będzie to jakaś H Rudziński w sumie wie jaka, ale nie chce zapeszać. Dowiecie sie na zlocie w Kielcach jak mam nadzieję że zakupię już auto i nim przyjadę. Musicie sie uzbroić w cierpliwośc, ale zapewniam was że obecność na zlotach obowiązkowa.
Zadowolony jestem że kupcem cerki jest Jonu, który nie rozwali jej w dwa tygodnie (najbardziej martwiło mnie że może kupić cerke odemnie jakiś bogaty gówniaż dla szpanu i zdewastować auto). Z tego co rozmawialiśmy widzę że Jonu ostro ruszył do przodu z moją była cerka i napewno będzie piękniejsza. Pochwal się jakie poczyniłeś postepy i co zamierzasz.
PS. Trochę było smutno jak cerkaz podwurka odjeżdzała - jednak pobad trzy lata spędziłem w tym aucie Turbo CRX nie będzie! jaeśli chodzi o następną, jeszcze nie wiem kiedy i w co ulokuję pieniądze.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.