)

spurek napisał(a):Ja mam propozycję. Może wrzuć tutaj (albo w dział sprzedam) dokładny opis auta, najdokładniej jak się da, z fotami i takie tam. Jest tutaj na forum paru maniaków którzy potrafią i chcą się bawić w renowację takich klasyków, może któryś się skusi, ale do tego potrzebna jest chłodna kalkulacja -co trzeba zrobić, ile wydać i takie tam. Wydaje mi się że to jest jakiś sposób. W każdym razie myślę ze prędzej tutaj ktoś je weźmie- choćby nawet na części (szkoda by było)

Mariusz90r napisał(a):RAZEM: 10 000zł i sprzedajemy jako igłę
Ale i tak Vitek po takim (jeśli to był jedyny dzwon w jego życiu) i już naprawiony jest według mnie wart znacznie więcej niż niecałe 6k zł. Szczerze Arv to bardzo choruje na niebieskie EE8 więc ja bym się zastanawiał czy za te 6 tyś nie kupić w takim stanie jak na tych dodanych przez Ciebie fotkach 

drań napisał(a):Serce sie kraje na taki widok i to w druga rocznice smierci Heath Ledgera![]()
![]()
Arv napisał(a):a na ulicy w drodze na spalarnie mnie poniosło. Było 0 stopni, ja na R888, od miesiąca nie jeździłem i tak się skończyło rozruszanie CRXa, co by się nie zastał,
znam ten ból....ja chciałem mojego po myjni wysuszyć....i miałem najczystszego wrakaUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości