VTEC za grosze z Marek? (Aukcja)
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

tsj
Forumowicz

przez tsj » 2010-01-19, 01:45

A więc siedzenia są zniszczone w stanie agonalnym zawias od anglika synchro do wymian pali olej ile podobno nie wiadomo no i buda średnia ja sie wycofuje z tego i wole dalej w ed9 kasa wkładać niż utopić w tym w dowodzie dalej ARV

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2010-01-19, 09:59

no i wszystko jasne :nieok:
Obrazek

Iron man
Moderator

przez Iron man » 2010-01-19, 11:00

Widać to taka sama okazja jak to ex piratowo-apolowe turbo ;P
:O

mrenias
Forumowicz

przez mrenias » 2010-01-19, 11:32

No niestety mega okazje schodzą w jeden dzień na allegro i na pewno nie przez licytację.
Swoja ee8 kupiłem po 30min od wystawienia aukcji ;)
na szybko poczytałem o aucie na forum i słałem w ciemno zaliczkę.

A co do cen to byłem mega szczęśliwy, że za 18 letnie auto dałem jedyne 11.500zł :ok:
A jak pojechaliśmy na zbieżność to gość był w szoku ze chce dac tyle kasy za jakies stare auto - dla takich ludków te auta sa warte 4-5tys zł.
https://SecreLocal.com - Single Girls Online - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Get In Touch Singles

crxvtec
Forumowicz

przez crxvtec » 2010-01-19, 18:54

Witam, dziekuje Arvid za glos w temacie, miales te bude pare lat wiec troche mozesz powiedziec, co do wypowiedzi kolegi tsj:

A więc siedzenia są zniszczone w stanie agonalnym zawias od anglika synchro do wymian pali olej ile podobno nie wiadomo no i buda średnia ja sie wycofuje z tego i wole dalej w ed9 kasa wkładać niż utopić w tym w dowodzie dalej AR

Fotele sa zniszczone maja 18 lat, nic z tym nie zrobie nie ja je zniszczylem, zawias jest od anglika tzn zle? mysle ze raczej na + (chodzi mi o drogi u nas i tam) jak sie mocniej depnie po obrotach to zgrzyta 3 bieg, dalej... moj ziomek mawia ze honda jak nie cieknie olejem to znaczy ze oleju nie ma a jak nie bierze tzn. ze nie smaruje a powazniej caly dol byl robiony wszystkie uszczelki a na gorze pierscionki, co do budy to nawet Arv ci nie powie co sie dzialo 10 lat temu, w dowodzie jest Arv bo jak sie kupuje auto na firme to nie ma obowiazku przerejestrowac, auto bylo robione tylko dlatego ze mialem silnik b16a1 z zatartym walem, kupilem wal robiony na krasnobrodzkiej zalozone komplet panewki acl, i tak sie zlozylo ze kolega Arv mial bude, samochod zostal zlozony. Robilem to w czasie jak silniki b16a1 schodzily na pniu za 5 klockow i nikt sie nie szczypal. O tym mowilem Tobie kolego przez telefon o tym ze mozesz sprawdzic historie na tym zacnym forum tez. Kolego jezeli licytujesz auto za prawie 6 klockow dobrze byloby na nie spojrzec wczesniej, chociazby na forum a w aukcji napisalem ze zapraszam przed licytacja na ogledziny. Jezeli zamierzasz sie wycofac to kultara nakazuje powiadomic mnie o tym a nie wyrazac mysli na forum. Kolego z calym szacunkiem do Ciebie nie dorosles do zakupu. Auto naprawde dobrze sie prowadzi i ma kopa, cena minimalna ustawiona byla na 5 klockow, nie sprzedalem za 10 pozniej za 7,5 takze teraz za 5. Jakby byl za 2 tysiace to 90 procent forumowiczow powiedzialoby ze szkoda czasu na ogladanie takiej padliny, zadko wypowiadam sie na tym forum bo czasami szkoda dyskutowac z dzieciakami dlatego staram sie nie wypowoiadac tylko czytac. Taka smutna prawda ale na tym foruym powaznych gosci jest nie wiele, bo wiekszosc to teoretycy a inni szukaja 18 letnich igiel, bialych krukow np auto dr'a tylko jak przychodzi zeby wysypac 18 tysi to juz milkna.
pozdrawiam wszystkich

tsj
Forumowicz

przez tsj » 2010-01-19, 19:49

To jest zdanie jednej osoby z forum nie będę podawał kogo bo może sobie nie życzy, będzie sam chciał to się wypowie bo widział auto:

"byla jezdzona w rajdach,kjs, kzk ;) buda byla niezle uderzona, ogolnie to auto poskladane z resztek przy budowie obecnej fury arv, czesc przekaldana z jakiegos innego ee8, silnik podbno jeszcze dziala;)"

Jeśli to jest stan dobry według ciebie to życzę powodzenia już trochę się na jeździłem i na oglądałem crx i nie chce mi sie na marne 300Km przejechać

OT

Arv
Forumowicz

przez Arv » 2010-01-19, 21:33

TSJ gwoli ścisłości, w rajdach ani KJSach to ta buda akurat nie jeździła. Brała udział w niejednych zawodach, ale to raczej na równych asfaltach tj. Kielce, Ułęż, Lublin itp... Nie mówię, że to nie pozostawia śladu na aucie, bo fakt że się robi "miękka", między innymi dlatego zmieniłem budę, bo w przeciwieństwie do bujania się po zwykłych ulicach czy zapierddalania na wprost ma to duże znaczenie na torze.

Tylko nie wiem czego ty się spodziewałeś za takie śmieszne pieniądze. To chyba jasne że za te 6koła vtec będzie daleki od stanu bdb.

[ Dodano: 2010-01-19, 19:35 ]
tsj napisał(a):ogolnie to auto poskladane z resztek przy budowie obecnej fury arv

ja nie mam nic wspólnego ze składaniem tego auta, jak pisałem sprzedałem samą gołą budę

atom1
Moderator

przez atom1 » 2010-01-20, 00:15

kupiles i nie pojedziesz po auto ?;] smieszny jestes czy jaki?? po co bylo licytowac
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

Cień696
Forumowicz

przez Cień696 » 2010-01-20, 00:18

to zalezy do czego komu auto zawsze mozna go sklatkowac , obspawac , gmernac w silniku wsadzic jakiegos kubła , gmernac w silniku jesli cos nie tak i mozna miec fajny spzecik na tor za w miare rozsadne pieniadze , juz nie jeden vitek poszedl za takie pieniadze ale stan no jak widac podobny wiec nie oczekujmy niewiadomo jakiej okazji bo juz by jej dawno nie bylo ale tez niema co przesadzac z cenami bo sprzedaja sie ed9 za 3,5/4tys wcale nie w lepszym stanie a tu jakby nie bylo jest ee8 z b16 na pokladzie
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj ;)
784-933-899

Kaspol
Forumowicz

Samochód: crx ee8

przez Kaspol » 2010-01-20, 00:27

atom1 napisał(a):kupiles i nie pojedziesz po auto ?;] smieszny jestes czy jaki?? po co bylo licytowac

x2

spurek
Moderator

przez spurek » 2010-01-20, 00:43

Wstyd na max'a. :cry: :cry: Jak można kupić auto w ciemno.. :szok: ....w ogóle jak można kupić coś i udawać, że nie było tematu !!?? Przecież ktoś ponosi z tego powodu nie małe koszta, pomijam fakt, że teraz 90% osób które na oczy auta nie widziało będzie psioczyło ,że to auto to padlina skoro znowu jest na sprzedaż. Ręce opadają - Tak się po prostu nie robi :nieok:
I'm so JDM, my blood type is TypeR.

ED9-->ED9-->ED9 + EE8-->CH1 + EH6 + ED9-> CH1 + CG2 + RD2 + NA1

dostojny kocur
Forumowicz

przez dostojny kocur » 2010-01-20, 00:54

niektorzy sa niepowazni, gdybym nie mial auta i mial te kilka tysiecy - bralbym tego rexa, jesli jezdzi i nie bierze 2l oleju na tysiac to spoko, wrzuciloby sie klatke, kubel z szelkami i jako zabawka by byla, na codzien tez by sie nadal

ProLans
Forumowicz

przez ProLans » 2010-01-20, 00:55

podaj sprawę do allegro, że wylicytował i nie chce się wywiązać z transakcji, to jest normalna umowa i oni się zajmą sprawą.. tak się nie robi po prostu wylicytowałeś to kupujesz, to jest chyba jasne dla każdego.. a przynajmniej być powinno 8)
Ostatnio edytowano 2010-01-20, 01:12 przez ProLans, łącznie edytowano 1 raz

GrRadek
Forumowicz

przez GrRadek » 2010-01-20, 01:07

Na pewno nie może być tak, że koleś wygrywa aukcje i jeszcze przed obejrzeniem auta rezygnuje z niego... To kompletnie niepoważne, licytował dla zabawy?

tsj
Forumowicz

przez tsj » 2010-01-20, 01:12

A zna ktoś z was regulamin allegro `bo widzę że nie koniecznie polecam poczytać bo znów się znalazło grono pieprzących bez sensu byle coś napisać jak w przypadku ceny auta M!R@S

Z koro taka okazja to bierzcie droga wolna a aukcje wygrałem przez przypadek przez automatyczne wycofanie oferty, licytowałem auto od początku z zamiarem sprzedaż na części.

Po czym okazało sie to co wyżej zostało napisane sorry ale mi dla 1000-1500zł nie chce sie bawić w sprzedawania rozkręcanie i wysyłanie.

Tak mogę zrobić sobie wycieczkę do WWA tylko po co żeby potwierdziło się w większości to co napisała mi kilka osób na PW ktore widziały auto

Jeśli ktoś ma jeszcze jakiś problem do mnie to zapraszam do Łodzi chętnie to rozwiąże :)

Allegro nie jest żadną stroną wiec G zrobi

Poprzednia strona   Następna strona