M!R@S napisał(a):pozatym uturbione auta są według mnie mniej warte niż nieuturbione, bo każdy wie, że auto dobijane i męczone taka prawda
) czy go zrobi czy nie to i tak rok, dwa pomorduje a potem pojdzie na czesci
) stracic raczej nie straci jak pojdize za te 6tysdrań napisał(a):M!R@S, wystawiles swoje EE8 z nieseryjnym kolorem za 17tysi i ze NIBY 160000 km tylko najechane...Kaman![]()
[ Dodano: 2010-01-17, 09:41 ]
Troche duze rozbieznosci w cenach panuja![]()
[ Dodano: 2010-01-17, 09:43 ]
zwierzu_1986, odnosnie tego koloru tez masz racje
, Miras Respect, szkoda że lakier już nie ori a silnik nie dawał mojemu seryjnemu D16Z5;)
... auto kupiłem na niedzielne jazdki tak jak ktoś napisał, a nie robienia z siebie wariata i dawania mu w kość. Jestem człowiekiem powiedzmy bardziej lubiącym się polansować ic zasami wystartować szybciej, lubie mieć czystą każdą śrubeczke itd.
No i samym faktem silnik bez remontu na każdym cylinderku ma 14.5 wiec jest ok.
... jestem bardzo zadowolony i tak jak pisałem zrezygnowałem z innych aut wiec niezależy mi na sprzedaży. Pozdro...

M!R@S napisał(a):elemenateur, seryjnemu MHMMM... przestań gadać głupoty bo przelot+ 4-2-1 wydmuszka, mniejsza waga, slicki itd. i wygrywając 1dł. to niewiem czym się cieszyć... ed9 wcale nie jest taki słaby, przecież miałem to wiem... pozatym byłem na kołach zimowych 14" które ślizgały się tak jak na filmie który dałem na neta i widać jak musiałem puszczać gaz... Pozdro i przestań się tak chwalić bo dla mnie ściganie jest śmieszne, szkoda wywalać wnętrza i męczyć te piękne autka... Mówiłeś że masz niecałe 120tys km ? z tego co pamietam ? A po lotnisku powiedziałeś że ci silnik zdechł czy coś kopcił
Mój był malowany bo go odnawiałem, tak samo można powiedzieć o tym niebieskim dlatego w aukcji pisałem, że najlepiej przyjechać i obcykać... 160tys ma ponieważ nigdy nawet śrubki przedemną w liczniku nie były wykręcane bo były zajebane brudem nawet w rowkach itd. Potrafie rozpoznać auto... Zresztą nie o tym mowa, wystawiłem za 17 bo niezależy mi na sprzedaży, jeżeli ktoś chce zadbane auto to proszę... auto kupiłem na niedzielne jazdki tak jak ktoś napisał, a nie robienia z siebie wariata i dawania mu w kość. Jestem człowiekiem powiedzmy bardziej lubiącym się polansować ic zasami wystartować szybciej, lubie mieć czystą każdą śrubeczke itd.
![]()
No i samym faktem silnik bez remontu na każdym cylinderku ma 14.5 wiec jest ok.
Pozatym że kupiłem ee8 za 6tys nieznaczy że mam sprzedać za 9tys ponieważ miałem cholerne szczęście i tyle... każdy by kupił nawet biorąc jak ja pożyczke, a potem wychodząc na prostą... jestem bardzo zadowolony i tak jak pisałem zrezygnowałem z innych aut wiec niezależy mi na sprzedaży. Pozdro...
Ps. kto kupił niebieskiego ?... i jak z nim ?
i miałem przedmuchy na kolektorze bo jedna szpilka się wysrała, pozatym to był mój pierwszy wyjazd na slickach i jak widac całkiem udany 
) seryjne ee8 przeciwko wybebesznemu ed9 na slikach
no odpusc sobie zloz srodek zaloz 14 i zobaczymy
wutek wcale nie jest taki mocny jak sie wydaje do tego jest 80 kilo ciezszy
Tamtą budę sprzedałem koledze z Marek totalnie gołą, więc o zawieszeniu, silniku, skrzyni, napędzie i wnętrzu nic nie wiem.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość