Ja właśnie wczoraj zamówiłem tylko nie wiem jaki jest i będę miał dwa - tzn nie wiem czy jest jakiś przepływowy czy nasadowy czy cos takiego... Niech mnie ktoś poprawi i powie jaki jest:)
jeden kosztuje 10,9 zł a drugi jakoś ponad 50zł już nie pamiętam(po nizszych cenach troche)...
I co jaki czas wogle trzeba wymieniać filtr paliwa? I czy cos to daje w praktyce? Jakie sa objawy jak jest juz zuzyty - to samo pytanie jeśli chodzi o kablle napięcia... I czy sa jakieś lepsze niż seryjne i co dają?
ja tez potrzebuje filtr paliwa, bo dlawi mi silnik, a na początku myslelismy, ze to aparat zaplonowy wymienilismy i jednak to nie to, teraz zostaly do sprawdzenia kable, świece, filtr....
zdecydowanie odradzam JC z wlasnego doswiadczenia ,moim zdaniem jedno wielkie g.... jakosc wykonania to dramat podobnie jak inne czesci JC ,ja mam filtr filtrona i jest ok cena 47pln po znajomosci
a ja kupiłem osłony przegubów zewn. ostatnio w JC i nie dość że wyglądają na solidnie wykonane to jeszcze solidnie sprawują się w praktyce. a więc nie uogólniajcie tylko podajcie przykłady jakie części są kiepskie z JC.
Ja zbytnio wyboru nie mialem, bylem w kilku sklepach, a chcialem wymienic bo cos mi przymula na wolnych obrotach, i tak jakby sie dlawil. wymienie ten filterek i zobacze...