To chyba coś tu pokręciłeś bo to VTI powinno być szybsze a nie SOHCbzyq2001 napisał(a):teoretycznie przy odcince w vti (8200rpm) jest 240km/h, w sohc (7500rpm) 250

sohc jest lzejsze o dohc:)Ale panowie "bzyq2001" , "Rybcia180" chodziło mi o silniki bez jakiegokolwiek tuningu mechanicznego
Może u nas "rzadsze" powietrze mamy

się rozpędziłem na A4 od bramki w krk a jechałem do oświecimia czyli kawałek do zjazdu było i 240 licznikowe przeszło wiadome że trochę mu to zajęło ale no, ja wiem że to nie jest realna prędkość bo za małą ma moc to auto by to osiągnąć ale licznikowe było tak jak opisałem wcześniej, zresztą na passwordziejdm był temat swego czasu o właśnie max prędkościach i wszyscy czy to civami z b16a2 czy solami wypowiadali się podobnie że zamykają prędkościomierz, a odcięcie tam stwierdzono, że skrzynia coś przy 256km/h bodajże odcina...
kulek34 napisał(a):panowie nie wypisujcie ze solka vti poleci 240 nie ma takiej opcji tymbardziej seryjna chyba ze na 10km odcinku z goryrozmawiamy o predkosci max na prostym odcinku bo jeszcze chwile i dowiemy sie ze honda łyka ferrari
:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości