a rozrzadu sprawdzac sam nie potrafie
na samochodach sie znam jak nasz prezydent na balecie 

crxJLC napisał(a):u mnie jest to samo i jakbyklakier666, nie zalozyl tego tematu to sam bym go chyba zalozylw te mrozy mi tez pali po moim obliczeniu jakies 13-14 litrow na stowe.. ale to jest tak odpalam , grzeje sie jade 2-3 km do kobiety i gasze i opcjonalnie nieraz pare km po miescie... taka lipa
No tak, ale zawsze fajnie sie wsiada do cieplego samochoduppiotrek napisał(a):sniper napisał(a):...zanim odsnieze i zdrapie szron z szyb auto caly czas sie rozgrzewa...
nie powinno się tak robić. wsiadasz do auta, odpalasz silnik i jedziesz
Po za tym szyby szybciej odchodza i latwiej je odskrobac. I jak sie rozgrzeje olej w skrzyni to biegi normalnie wchodza.sniper napisał(a):No tak, ale zawsze fajnie sie wsiada do cieplego samochoduppiotrek napisał(a):sniper napisał(a):...zanim odsnieze i zdrapie szron z szyb auto caly czas sie rozgrzewa...
nie powinno się tak robić. wsiadasz do auta, odpalasz silnik i jedzieszPo za tym szyby szybciej odchodza i latwiej je odskrobac. I jak sie rozgrzeje olej w skrzyni to biegi normalnie wchodza.
juz sie nasluchalem 100 opini co rozmowca to inna wersja ... wiec moze ktos kto sie borykal juz z tematem dal by znac jak poszlo rozwiazaniedemonlegion napisał(a):Ja też mam solkę i normalnie pali mi 9l na 100km przy ostrzejszej jeździe a teraz ok 10,5l na 100km na spokojnej.
Tak więc nie ma co płakać jest zimaa CRX-y nie lubią zimy
Pamiętajmy że silnik dłużej się nagrzewa a koła często jadą po śniegu a nie asfalcie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości