PeeLeeN napisał(a):reasumujac temat tarczy 262 w ed 9
jak bzyq napisal;..... DA SIE BEZ ZMIANY ZWROTNIC
tarcza 262 mm na 47 mm
jarzma i zaciski z pralki 2.2 l IV gen
( zaciski z 262 niepasowaly do jarzma z 282 )
no i trzeba jarzmo troszke odchudzic
( w porownaniu z serią tamto z 282 jest takie grube ze nawet po szlifie jest grubsze od seri ..)
To nie moj temat ale dla bzyq2001 OGROMNE POMOGŁ
a dla reszty sceptykow przyslowiowy kij w oko
(ktos gdzies cos uslyszal ze sie nie da i powtarza tak tu jak i na MKH .. no ale cuz )
DLa bzyqa jeszcze raz THX a reszcie powodzenia przy modach
POZDRO

spurek napisał(a):MAM KONKRET PYTANIE -NAJLEPIEJ DLA TYCH CO JUŻ SPRAWDZALI... CIĘŻKO DOSTAĆ DOBRE TARCZE ATE OD CONCERTO (TE 47MM WYSOKOŚCI), CZY TARCZA 262MM OD EE8 PODJEDZIE POD SWAP NA ZACISKI OD PRALKI (282MM-ew. MB6) I SERYJNE ZWROTNICE ED9 ? POMÓŻCIE BO MAM WSIO TYLKO CZEKAM NA KONKRET INFO ŻEBY NIE WYDAWAĆ SIANA W BŁOTO
atom1 napisał(a):to nie truj dupy tylko sprawdz skoro przez wetrowanie stron nie znalazles takiej odpowiedzi
przema72 napisał(a):spurek napisał(a):Po jest taka wielkość i kolor żeby każdy widział na pierwszy rzut oka
Tak zacznijmy wszyscy tak pisać to tematy będą miały kolory noworocznego pawia , a ludzie mający epilepsje wchodząc na crx.info będą potrzebować natychmiastowej pomocy
.
Niuton napisał(a):spurek napisał(a):MAM KONKRET PYTANIE -NAJLEPIEJ DLA TYCH CO JUŻ SPRAWDZALI... CIĘŻKO DOSTAĆ DOBRE TARCZE ATE OD CONCERTO (TE 47MM WYSOKOŚCI), CZY TARCZA 262MM OD EE8 PODJEDZIE POD SWAP NA ZACISKI OD PRALKI (282MM-ew. MB6) I SERYJNE ZWROTNICE ED9 ? POMÓŻCIE BO MAM WSIO TYLKO CZEKAM NA KONKRET INFO ŻEBY NIE WYDAWAĆ SIANA W BŁOTO
poczytaj tu tarczach od MG ZR/ZS
http://passwordjdm.pl/viewtopic.php?t=9 ... hlight=282
na http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/ tez gdzieś widziałem rozkinkę o tarczach od MG, ale to musial bys już poszukać
:) Nie mój temat , a szkoda bo pomógł by poleciał. pozdroUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość