najpierw poszukaj w przepustnicy srubki na plaski srubokręt złoty kolor i wkreć ją powinno ustac, ja u siebie wymieniałem wszystko co było mozliwe i okazało sie ze to ta srubka zacznij od tego.
podepnę się pod temat, na jałowym obroty mi falują od 900-1300 po odpięciu krokowego silnik chodzi równo z krokowym faluje , wszystko wyczyszczone i krokowy i pod śrubka itp. HELP!!
a ja mialem od zle ustawionego zaplonu, przestawilem aparat i przestalo falowac, moze i tak sprobojcie, tylko zaznaczcie aparat w jakiej teraz jest pozycji.
Ssucchajcie to byylo taak zostawilem samoochod naawarsztacciiee na wymimiaanne uszczelniniacza wallu zddejjmmoowali caly dolot popjechalem ddo dmu wszyysttkok bylo ok po 50kkiloommetraach zacza faalowwacc ssprawdzalem wezzyki wycczysccilem krrokoowy wwic zzapplon odpada ssorry zza pismo aalle kkllawiattura mi sie zzjebballa
ale nie przy takich zmianach jak kompresor, inny komp, inne wtryski, inny aparat zapłonowy i milion innych rzeczy śrubką mógłbym tydzień kręcić i by nie pomogło