Grupa Kielce
Dział Hondowiczów z Kielc i okolic :)

Maly
Forumowicz

Grupa Kielce

przez Maly » 2005-11-02, 03:53

w ostatni piatek tj 28.10.2005 odbylo sie spotkanie pod Praktikerem w Kielcach. Pojechalismy nasza grupa z Kielc i co sie okazalo? Tylko stara ekipa bez Hondy Kielce... wiekszosc wyscigow wypuszczalem ja :) wezwali mnie jednak do startu. jak stalem tak stanalem. moj przeszczep i golf 4 emoution (w dieslu 300PS), wygralem. Bardzo mocna Astra z Kielc objechalem, Killer trudno powiedziec bo wygralem ale jechal z balastem wiec sie nie wypowiadam,. Dodam ze fiesta turbo, o ktorej mowil Broda nasz ... prawie kolega , ktora ponoc mnie objechala dostala od Astry 3 dlugodci a ja ta sama Astre zrobilem ponad dlugosc, kolega z Fiesty nie chcial stanac... acah i jeszcze jedno... nie chce moim postem wywolywac sensacji... (Broda nie zniesie tego ) ludzi , ktorzy widzieli i wierza prosze o wpis, grupie Kielce dziekuje za... za nic :)

rudzinski
Moderator

Re: Grupa Kielce

przez rudzinski » 2005-11-02, 10:16

Maly napisał(a):w ostatni piatek tj 28.10.2005 odbylo sie spotkanie pod Praktikerem w Kielcach. Pojechalismy nasza grupa z Kielc i co sie okazalo? Tylko stara ekipa bez Hondy Kielce... wiekszosc wyscigow wypuszczalem ja :) wezwali mnie jednak do startu. jak stalem tak stanalem. moj przeszczep i golf 4 emoution (w dieslu 300PS), wygralem. Bardzo mocna Astra z Kielc objechalem, Killer trudno powiedziec bo wygralem ale jechal z balastem wiec sie nie wypowiadam,. Dodam ze fiesta turbo, o ktorej mowil Broda nasz ... prawie kolega , ktora ponoc mnie objechala dostala od Astry 3 dlugodci a ja ta sama Astre zrobilem ponad dlugosc, kolega z Fiesty nie chcial stanac... acah i jeszcze jedno... nie chce moim postem wywolywac sensacji... (Broda nie zniesie tego ) ludzi , ktorzy widzieli i wierza prosze o wpis, grupie Kielce dziekuje za... za nic :)

maly mysle ze warto sie zastanowic conajmniej ze 3 razy zanim sie cos takiego napisze... jest to bardzo niesmaczne i zaskoczyles mnie teraz bardzo...
stara ekipa bez Honda Kielce... bo my sie widujemy co 2 tygdonie. pamietasz? reszta przyjechala sobie jak ktos mial ochote...
z kim byles w piatek? z guzikami? mam racje? bo widzielismy sie i na Praktikerze jak i pozniej u pajaka. nie mieszaj ich z Honda Kielce bo nie maja z nami nic wspolnego :/

co do startow... widzialem ten z Golfem i szczerze gratuluje. to bylo dobre... tylko jedno ale... golf z ktorym jechales to nie ten mocny. to byl golf szustera... prawda?

jesli koniecznie chcesz stanac przeciwko nam i wysmiewac sie z kogo kolwiek - Twoja sprawa. tylko pamietaj ze opisujesz w ten sposob siebie!
Ostatnio edytowano 2005-11-02, 10:32 przez rudzinski, łącznie edytowano 1 raz

ARTX
Forumowicz

przez ARTX » 2005-11-02, 10:23

golf 4 emoution (w dieslu 300PS)

Marcin taka mała uwaga.. ;) golf Szustera ma w okolicach 180-190KM a nie 300 :P

brodson
Forumowicz

przez brodson » 2005-11-02, 11:11

NIEWIEM I NIE ROZUMIEM DLACZEGO MIALBYM NIE ZNIESC TEGO???
MALY CZY TY DOBRZE SIE CZUJESZ ??
CIESZE SIE ZE WGRYWASZ TYLKO NIE ZNOSZE BAJEK
A CO DO HONDY KIELCE CZEMU MIESZASZ HONDE KIELCE DO SPRAW WSCIGOW PUMA PRAWIE KOLEGA NIE ROZUMIEM I PROWOKUJESZ SYTULACJE ABY NAS ZKLUCIC ALE OKI TY WBRALES TA DROGE :diabeleknie:

Maly
Forumowicz

przez Maly » 2005-11-02, 12:09

Art poprawiasz czas :) gratki szczere

brodson
Forumowicz

przez brodson » 2005-11-02, 13:31

poprostu to sa prowokacje niezwracajcie na to uwagi
:rotfl2:

Maly
Forumowicz

przez Maly » 2005-11-02, 14:13

w pewnym sensie tak Robert... bo denerwuje mnie nasza proznia

ARTX
Forumowicz

przez ARTX » 2005-11-02, 14:30

Marcin teraz okres zimowy wiec w sumie poza spotami nic nam nie zostalo :(
ale nie zapominaj, ze 11 listopada startujemy w Pucharze Jesieni :ok:

brodson
Forumowicz

przez brodson » 2005-11-02, 23:31

Maly mnie tez denerwoje proznia wiec trzeba cos z tym zrobic ale jakos w Kielcach sie nie da bo nie ma zgrania strona miala powstac a pare osob sie sciepilo i reszta ma gdzies i teraz sie robia jakies podzialy to my mamy tworzyc Honde -Kielce a nie prowokowac zwad i pisac kto ma szybszy samochod bo jesli wgrwaja hondy to MNIE CIESZY i niepodoba mi sie tekst (BRODA nie zniesie tego) pytam sie czego?? a ile osob przyjechalo jak mielismy rozmawiac o zlocie w kielcach BYLEM JA I RUDZINSKI wiec koniec pieprzenia do roboty :ok:

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2005-11-02, 23:34

brodson napisał(a): to my mamy tworzyc Honde -Kielce a nie prowokowac zwad i pisac kto ma szybszy samochod bo jesli wgrwaja hondy to MNIE CIESZY

bo o to generalnei chodzi... maja wygrywac nasi!

brodson napisał(a):wiec koniec pieprzenia do roboty :ok:

swiete slowa :poklony:

Judge_Dread
Forumowicz

przez Judge_Dread » 2005-11-02, 23:42

300KM Golfa jakbys objechal v-teciem to stawiam krate PIWA.... stary zejdz na ziemie i realnie patrz na swiat... gosc musialby na wstecznym startowac....

Maly
Forumowicz

przez Maly » 2005-11-03, 10:05

Broda nie zniesie marazmu .
Chlopaki, proponuje tak:
- okreslic co zostalo zrobione do chwili obecnej
- czy gotowe sa naklejki
- czy robimy jakies koszulki
- na czym stanela organizacja zlotu
- jak wyglada sprawa strony
- itd...
to sa najwazniejsze rzeczy, ktore powinny sie tu znajdowac. (maly taki raporcik do wgladu i dyskusji)

ARTX
Forumowicz

przez ARTX » 2005-11-03, 10:14

moze koszulki to zostawmy na wiosne ale strona i ogarniecie projektu naklejek to PRIORYTET !!

Arszenik co w temacie sie dzieje, zdawaj relacje tu szybciutko

ps. moze nie w tym temacie bo to nie nasz dział i inny temat

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2005-11-03, 18:19

Maly napisał(a):Broda nie zniesie marazmu .
Chlopaki, proponuje tak:
- okreslic co zostalo zrobione do chwili obecnej
- czy gotowe sa naklejki
- czy robimy jakies koszulki
- na czym stanela organizacja zlotu
- jak wyglada sprawa strony
- itd...
to sa najwazniejsze rzeczy, ktore powinny sie tu znajdowac. (maly taki raporcik do wgladu i dyskusji)

1. zostaly zorganizowane spotkanie ktore odbywaja sie cyklicznie. uzgodnione zostalo ze tworzymy strone ktora bedzie strona dmowa Honda Kielce. strona powinna ruszyc niebawem. hamulcem tu sa jak zwykle pieniadze. dolacze jeszcze 4 osoby to strona ruszy w pelni.
2. co do naklejek... beda one potrzebne kiedy powstanie strona... nic nie trzeba tu chyba dopowiadac...
3. temat koszulek nie zostal ani razu poruszony wiec nie wiem OCB?
4. organizacja zlotu stanela na tym ze jak narazie tylko ja sie tym zajalem (ktos czsaem gdzies ze mna pojedzie :/ ) co do ustalen... wszyscy kazam nam czekac minimum do stycznia. reszta spraw organizacyjnych uwazam ze dotyczy tylko i wylacznie osob ktore naprawde organizuja zlot a nie tylko o tym mowia...
5. sprawa strony zostala poruszona w pkt 1

i teraz najwazniejsze... Maly zadales te wszystkie pytania pewnie zeby dostac odpowiedz... zgadza sie? a czy zauwazyles ze na kazdym spocie "robie" czesc oficjalna w ktorej oublicznie inforumje wszystkich o wyzej wymienionych sprawach. czyli ktos tu olewa...
sprawa dotyczy nie tylko Ciebie bo wiele osob w czasie kiedy poruszamy raczej wazne dla Klubu tematy zajmuje sie wszystkim... a moze wlasnie warto posluchac... wypowiedziec sie... cos zasugerowac???

to pozostawiam do waszego przemyslenia...

i jeszcze jedna smutna dla mnie rzecz... pamietasz jak zadzowniles do mnie o 2 w nocy powiedziec ze rezygnujesz z Honda Kielce... zebym juz na Ciebie nie liczyl w tym temacie...
dlatego z calym szacunkiem do Ciebie prosze... okresl sie teraz: jestes z nami czy nie?

Parówa
Forumowicz

przez Parówa » 2005-11-03, 18:39

ja tez widzialem pojedynek z golfem i bylem bardzo zadowolony jak wygrales :poklony: a jak ludzie sie dziwili hehe ale raczej 300km to nie mial ja sie jeszcze dorzuce do stronki wiec mam nadzieje ze niedlugo ruszy :rotfl: o 2 w nocy :szok: 8)

Następna strona