Cifu napisał(a):Mam problem tego typu że jak jade to auto grzeje dobrze a jak np.stane na chwile to przestoje lecieć ciepłe powietrze i zaczyna lecieć zimne a jak rusze to zaczyna lecieć ciepłe.Też np.jak odpale auto po nocy i temperatura już wskazuje prawie na połowie to leci zimne powietrze a powinno ciepłe.Jak pojeżdze chwile i zgasze auto to słychać jak woda się tam przelewa i gotuje gdzieś w silniku.Co może być zrobione??? jak sprawdzałem płyn to chłodnica była pełna i zbiornik wyrównawczy też, może być zapowietrzony układ?
), odczekałem 15 min, temperatura silnika wskoczyła na połowę skali jednak nawiew cały czas podawał zimne powietrze. Co gorsze po paru km jazdy temperatura wskoczyła na maxa a w środku dalej zimno. Po około godzinie pracy silnika do środka uderzyło ciepło i temp silnika od razu spadła. Czy to walnięty termostat czy może spodziewać się czegoś gorszego??
Norb! napisał(a):Co gorsze po paru km jazdy temperatura wskoczyła na maxa a w środku dalej zimno. Po około godzinie pracy silnika do środka uderzyło ciepło i temp silnika od razu spadła.
Powiedz, że nie 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości