kulek34 napisał(a):bo jeden hu...
że hu... to jedno ale ,że ZŁODZIEJ !
w najbliższym czasie zostanie opisana sytuacja by wszyscy wiedzieli jakim jest GNOJEM!
kulek34 napisał(a):bo jeden hu...
luxu$ napisał(a):Skoro nie umiecie odpowiedziec na mój odzew, wyśc i porozmawiać w cywilizowany sposób, w dodatku obrzucać mnie obelgami, że to ja nie mam jaj, muszę wyjaśnić zaistniałą sytuację na forum, choc bardzo nie chciałem robic tego publicznie.
luxu$ napisał(a):1. Owszem, chciałem zmienic dane do faktury w serwisie home.pl, gdzie domena jest zarejestrowana na mnie, jednak pani administrator forum, zmieniła hasło na moim koncie i nie miałem fizycznie mozliwości tego uczynic. W serwisie home.pl poinformowano mnie, ze tylko poprzez panel administracyjny konta mogę dokonac takiej modyfikacji. Niestety pani administrator pomyslała o zmianie hasła, jednak nie pomyślała o tym już by zmienić dane do faktury. Bład w tym momencie nie tkwi po mojej stronie, lecz po stronie osoby posiadającej aktualne hasło do konta w serwisie home.pl.
a szkoda bo zachował sie Pan SAMOLUBNIE ...zreszta JAK ZAWSZE!luxu$ napisał(a):Nie poczuwam się do obowiązku informowania Was, że konto wygasa...
luxu$ napisał(a):Oczywiście mógłbym Was poinformowac o fakcie, jednak po obelgach jakie usłyszałem na mój temat od pani Dzikuski, które wygadywała za moimi plecami i rozpisywała sie po forach, ani mi się myśli rozmawiać w ww osobą.
luxu$ napisał(a):Podsumowując wszystko... wystarczyło zmienic dane do faktury na swoje w panelu do którego hasło posiadacie i byłoby po krzyku.
luxu$ napisał(a):Firmowac Waszego klubu swoim nazwiskiem nie zamierzam,
luxu$ napisał(a):Firmowac Waszego klubu swoim nazwiskiem nie zamierzam
luxu$ napisał(a):nowego aktualnego admina
luxu$ napisał(a):Jednak pani administrator, wolała pokrzyczec troche przez telefon i rzucić słuchawka jak to ma w zwyczaju.
luxu$ napisał(a):Nie obrzucam nikogo z Was obelgami na publicznych forach i tego samego oczekuje w drugim kierunku
luxu$ napisał(a):To, że macie jakies prywatne żale do mnie, to Wasza prywatna sprawa i możecie mi to powiedziec w twarz zamiast pisac farmazony po forach
luxu$ napisał(a):Ja swoje żale też mam, ale jakoś nie uważam, by musiał wiedzieć o tym cały świat.
luxu$ napisał(a):Teraz czekam na zwyczajowe bluzgi pani Dzikuski w odpowiedzi i od razu zaznaczam, że na obelgi i wyzwiska pod moim adresem nie będę odpisywał.
luxu$ napisał(a):PS: Kulek Ciebie akurat uważałem za inteligentnego faceta mimo wszystko, jednak te wyzwiska od chui chyba zaprzeczają jednak mojej tezie.
... jak już napisałem publicznie konwersować nie mam zamiaru, bo ani mi się nie chce klepać w klawiaturę, ani tłumaczyć co i jak... ja napisałem to co myślałem i albo przyjęłaś to do wiadomości, albo nie... It's up to U. Masz do mnie problem, to powiedz mi to w twarz, ja propozycje dałem (no ale to ja podobno jaj nie mam).

luxu$ napisał(a):powiedz mi to w twarz,
w ludzi Pana pokroju mam wywalone.luxu$ napisał(a):Proszę tylko nie mieszać do tego mojej dziewczyny,
hahahah strach się Pana bać hahahahahaaluxu$ napisał(a):że gdybyś była facetem to bym tak tego nie zostawił.
luxu$ napisał(a):Nie chcę także nabijac postów w tym martwym dziale tego forum (ciekawe dla czego? Przecież z pomorza dużo osób tu pisze:D)
luxu$ napisał(a):Doooo...Wiiii...Dze....Nia....
,chyba ci sie cos w glowce pomieszało.o czym ty chiałes rozmawiac oczyscic swoje sumionko,bład troszke za pozno doskonale sobie sami poradzimy.
wazne sa czyny nie słowa!!!
... jak już napisałem publicznie konwersować nie mam zamiaru, bo ani mi się nie chce klepać w klawiaturę, ani tłumaczyć co i jak... ja napisałem to co myślałem i albo przyjęłaś to do wiadomości, albo nie... It's up to U. Masz do mnie problem, to powiedz mi to w twarz, ja propozycje dałem (no ale to ja podobno jaj nie mam).
"""
bo albo jestes takim tumanem albo jeszcze sie nie zoorjetowałes ze to bardziej dził informacyjny pomorza tz ,ze tu informujemy glownie ,ze mamy swoje forum www.honda-crx.pl a nie tak jak inne działy ktore piszac tu robia to bo nie maja własnego forum.
fakt pisze 10 15 osob ale sa to osoby ktore sie pasjonuja samochodami m-ki honda nie wazna ilos tylko jakosc a zobacz takie mizerne pomorze potrafi w 6 autek przejechac 500km na zlot.no cud.

i coś miał kombinowane przy lewym tylnym nadkolu chyba reperturka 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości