Wygląda ok, chociaż to tylko jedno zdjęcie... nie wiadomo jak wnętrze ani jak silnik.
Ciekawe też jaka jest oczekiwana cena. W dodatku nie ma numeru telefonu, bo chciałem się podpytać.
Z tego co widze to zawias wydaje się nieoryginalny co jest sporym minusem, bo EE8 w serii jest deską.
No kurcze wygląda ciekawie, nie kojarzę jej z allegro, więc chyba pierwszy raz ją wystawia i warto by było się tą sztuką zainteresować.
Jak bym nie miał EE8 to już bym robił sobie wycieczkę P.S. nie rozumiem ludzi, którzy wystawiają tak poważne przedmioty jak samochód na allegro i nie daja telefonu....
A to nie jest ten z fotelami od edka co stoi od lata?
1. Najpierw zrób karoserie, 2. Potem zadbaj o zawieszenie i hamulce, 3. Teraz dopiero możesz modzić silnik. EE8 -> Subaru GF8 -> ED6 + BB9 -> Subaru GRF http://www.youtube.com/watch?v=OwwaZjWcMOE
niewiem czy to ten sam ale wyglada na tego co juz go chlopaki ogladali chyba wrobellos go lukal a wydaje mi sie ze ten typek handluje vtec'ami i robi troche lipe zeby na pozor ladnie wygladal a sa przekoszone i wogle ale to tylko przypuszczenia moje wiec niech sie wypowie moze wrobellos ...
a numer mozna znalesc na innej aukcji wystawionej przez niego 603 69 77 88
link jakby co http://moto.allegro.pl/item843894528_al ... l_kia.html
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
Jest to były samochód kjo, który został sprzedany za bardzo fajną kasę.
Tak to już jest, że każdy szuka EE8 a gdy przejdzie się do konkretów to zaczyna się marudzenie i wybrzydzanie. Samochód kupił niby fanatyk, który miał go zrobić na tip top. Jak widać po niedługim czasie auto zostało wystawione na aukcję i cena poszła mocno w górę.
Faktycznie, samochód posiadał kiedyś fotele z ED9 i inne alufelgi.
ten jest chyba ze zduńskiej woli a jak mnie Wróbel ostatnio przestrzeał stamtąd samochodu mam nie kupować bo to miasto handlarzy, blacharzy itp chociaż tego egzemplarza nie widziałem na żywo. Wysyłam Wroblowi link to sie wypowie bo już pewnie ma to rozkminione
"Są tylko 3 prawdziwe sporty: walki byków, alpinizm, automobilizm. Reszta to tylko gry..."
E.Hemingway
kaczorzgr, nie wypowiadam sie bo znam ee8 w lodzkiem, a to akurat widze pierwszy raz, sa 2 seryjne czarne u nas ale to zaden z nich, dopusczam opcje Zdunskiej woli i ulomnego handlarza crx, sprawdze temat na ile sie da
[ Dodano: 2009-12-07, 23:36 ] no tak ZDW...
ja,czubeczek, apol widzieli juz auta z ze zdunskiej, pozostawiam to bez komentarza
powiem tak - widizalem 1000 aut w ZDW, tam co 2gie podworko to komis, albo lakiernia, jak mieszkam tu tyle lat to za free bym nie chcial zadnej fury z tego miasta...
nie wnikam czy to ten sam gosc ktory mial wczesniej inne ee8
[ Dodano: 2009-12-08, 00:21 ] a teraz o tym dlaczego tak sie uczepilem tego goscia:
kiedys chcial mi ozenic ee8 ledwo trzymajace sie kupy za blisko 15k, tym doprowadzil mnie do obsesji na jego punkcie, jak widac z wklejonych linkow wszystko uklada sie w dosc klarowna calosc...
a z tego co wiem cień mial przygody w lutomiersku jescze zanim zaczalem interesowac sie crx na powaznie...
Witam, jak jestesmy w temacie Zduńskiej Woli to podłącze sie z pytaniem. Zna ktos może solke która jeździła tam w roku 2007 i pod koniec była sprzedawana ? kolor zieleń metalik felgi szerokie 16 bądz 17 MG i na tylnej klapie napis KRISS ?? Danych goscia nie podam bo nie chce i nie można. Wie ktoś jak była urzytkowana ? dlaczego po ponad 2 lat od zakupu pytam to nie pytajcie... musiałem sie przełamac żeby móc o tym mówić Aha... ten człowiek tam pewnie znany bo to nie pierwsza honda w jego zyciu była tylko sie niby nimi "zajmuje".
Jak kupowałem to nie miała ale miała na bokach przed tylnymi nadkolami naklejki vtec. Koleś z Wduńskiej Woli ale auto brałem z Pabianic. Wiem ze miał juz kilka prędzej hond i nimi ogólnie jeździ. Może wkleje zdjęcie jak wyglądała wtedy jak uda mi sie to rozpracować ;p