Ale w trójkąt i gaśnicę trzeba się zaopatrzyć bo już 2 lata jeżdżę bez i nie ma co liczyć na szczęście
A co z kamizelką odblaskową i apteczką ? też musi być ?
Ale w trójkąt i gaśnicę trzeba się zaopatrzyć bo już 2 lata jeżdżę bez i nie ma co liczyć na szczęście
A co z kamizelką odblaskową i apteczką ? też musi być ?Paweł napisał(a):xdeadly napisał(a):a no to git
jesteś pewien że z silencerem spełnia normy ?

xdeadly napisał(a):a np jak zatrzymają mnie bez zamontowanego silencera ale powiem że mam go w samochodzie i kwestia minuty by go zamontować to tez by mi dowód pały zabrały ?

Paweł napisał(a):nawet jakby mieli czym zmierzyć to jak sobie wyobrażasz mierzenie poziomu hałasu np. na chodniku w centrum miasta.. tylko badanie przeprowadzone w odpowiednim miejscu jest ważne ale znając życie jak nie do tego to przysrają się do czegoś innego

he u mnie na przelocie jest pona 100 śmiało ale tym razem miałem przepaloną siatkę
zaraz za kolektorem ,, he zresztą to pozbywam się mugena bo już za głośno o mnie na moim miasteczku i zmieniam trochę image rexa:P he będzie przelot ale z orginałem z tyłu i strumiennicą w środku pieprze:P:P hehe
:P heheh22as napisał(a):siemanko he i ja także pozbyłem się dowoduhe u mnie na przelocie jest pona 100 śmiało ale tym razem miałem przepaloną siatkę
zaraz za kolektorem ,, he zresztą to pozbywam się mugena bo już za głośno o mnie na moim miasteczku i zmieniam trochę image rexa:P he będzie przelot ale z orginałem z tyłu i strumiennicą w środku pieprze:P:P hehe
[ Dodano: 2009-11-20, 14:42 ]
pozatym najlepszy motyw był z trójkątem podczas legitymowania:P:P pff. pyta mnie gdzioe ma pan trójkat he ja mówię że bw bagażniku idziemy do tyłu a tam zabudfowa:P heheh
jedynie co zostaje robić przelot w ciemno lub podglądanie różnych rozwiązań ktore najlepiej sie spisują
lecz nieznacznie ale jest w porownaniu do seri (srodkowy element wydechu) nie wiem czy umnie tylko tak jest czy u wszystkich ale to troche dziwne że wydaje kase żeby było lepiej a wcale nie jest
zostaje sama swiadomość że ma sie przelot heh ale i tak będe wstawiać jakiś srodkowy może dwa bo sie jeździć nie da łeb pęka a alarmy włączają sie na parkingu od 3,5tyś 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości