Ryba88 napisał(a):No dobra, ale wracając do mojego pytania to jak to jest ??
A, że nie są potrzebne, w sumie racja, ale ja mam już wszystko zrobione tzn. całą blacharkę i nowy lakier, zawieszenie. Silnika nie modzę bo jakoś mnie to nie kręci i teraz uważam, że czas na jakieś bajerki typu audio i własnie wskaźniki

Ryba88 napisał(a):No dobra, ale wracając do mojego pytania to jak to jest ??
A, że nie są potrzebne, w sumie racja, ale ja mam już wszystko zrobione tzn. całą blacharkę i nowy lakier, zawieszenie. Silnika nie modzę bo jakoś mnie to nie kręci i teraz uważam, że czas na jakieś bajerki typu audio i własnie wskaźniki
)Kokor napisał(a):Jeśli tylko tyle to wolałbym mieć Temperaturę
Kokor napisał(a):I czy faktycznie obrócenie się panewki w d serii jest poprzedzone spadkiem ciśnienia oleju
ciężko żeby obróciło zdrową niewytartą panewkę , panewka sie obraca ponieważ jest za luźna na wale a przez luzy spływa dużo oleju i spada cienienieprzema72 napisał(a):no tu sie kłania mechanika ciężko żeby obróciło zdrową niewytartą panewkę , panewka sie obraca ponieważ jest za luźna na wale a przez luzy spływa dużo oleju i spada cienienie
i zużywa się panewka w b16 a jednak a jednak nie obraca się tak często jak w d. Pyzatym odbiegamy od tematu, ciekawe czy wykryjesz to wskaźnikiem. Podejrzewam że ciśnienie będzie na stałym poziomie a mimo to panewka się obróci, ciekawe czy ktoś zna prawidłowe ciśnienie olejuKokor napisał(a):Myślę że w podobny sposób działai zużywa się panewka w b16 a jednak a jednak nie obraca się tak często jak w d. Pyzatym odbiegamy od tematu, ciekawe czy wykryjesz to wskaźnikiem. Podejrzewam że ciśnienie będzie na stałym poziomie a mimo to panewka się obróci, ciekawe czy ktoś zna prawidłowe ciśnienie oleju

Podejrzewam że ciśnienie będzie na stałym poziomie a mimo to panewka się obróci, ciekawe czy ktoś zna prawidłowe ciśnienie oleju
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości