MEE ?? 6000złCień696 napisał(a):jeden napisal gdzies tam na forum ze kupil ee8 za grosze to teraz kazdy mysli ze za smieszna kase kupi ee8 igle
:P Fakt mnie auto wyniosło łącznie 8tys do doprowadzenia do stanu idealnego nielicząc jeszcze foteli, ale nie ma co się okłamywać że to naprawde była okazja. Witki są same w sobie drogie "nieporobione", mało ludzi chciałoby sprzedać poniżej 11tys.zł. Taka jest prawda !!. EE8 to rarytas dlatego tak się ceni, to ta sama opcja jakby ktoś chciał kupić taniej porshe
. Możliwe, że to faktycznie nie ten reksio, bo wtedy długo SawiQ latałeś z tymi papierami i jakoś się kontakt urwał, ale jeżeli chodziło o tamtego rexa to naprawde niemaco wyolbrzymiać. Za te pieniądze każdy powinien się liczyć, że CACUSZKA DO WYDOJENIA I WYMLASKANIA nie dostanie, w życiu nic za darmo !!. Każdy crx wymaga doinwestowania i nigdy nie bedzie za mało... samochód czy kobieta... zawsze trzeba pakować kase i nigdy stop
. SAWIQ podeślij im fotki z kanału i pokaż lepsze fotki bo najgorsze jest to jak ktoś coś powie, inny wyolbrzymi i następny nakręci, a ostatni nie kupi...

Cień696 napisał(a):zbudowanie ee8 z ed9 zadbanego nie wyjdzie wcale malo powiedz krzych00 cos o kosztach takiego ed9 jak twoje z takim frontem w takim stanie , ta kase sie pcha ja to tez wiem tylko ze stopniowo i sie tego tak nie czuje ale jak sie podliczy to hoho...
I zgodze sie z jednym igły to nie kupisz nawet do 15 tys. Ja inwestuje kase w auto z rogalem na twarzy nie przelewa sie mi, ale wiem że kiedyś taka igła bedzie sporo kosztować. Także myśle, że nie ma co najeżdżać na SaviQ'a. A poza tym czasy sie zmieniają, kiedyś moj znajmomy kupił igłe ee8 za 8 k ale to bylo 4 lata temu albo lepiej. Ja dałem wiecej za gorszy stan i dalej rogal nie schodzi, bo wszystko se samemu robie i doprowadzam do ideału.Tym bardziej, że EE8 to nie golf i nie ma million ogłoszeń i wczym przebierać. A Czy zaplacisz 20 tys. za igłe czy 10 tys. za auto do roboty i tak ta sama kase wpakujesz. Ja wole wpakowac 10tys. i rozebrac auto i wiedzieć, że nie bite. Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość