CRX EE8 od SAVIQ
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Cień696
Forumowicz

przez Cień696 » 2009-10-28, 00:44

jeden napisal gdzies tam na forum ze kupil ee8 za grosze to teraz kazdy mysli ze za smieszna kase kupi ee8 igle albo tylko z jakimis drobnostkami .... ed9 tanieja strasznie ale to nie jest akurat pwod do sugerowania sie ze ee8 powinno teraz max kosztowac 10tys to juz ma byc igla to troszke inny samochod ciezej z nim na drodze a ed9 jest juz sporo dlatego tez ceny spadaja zreszta dobre ed9 kosztuje powyzej 8-9tys
ja tutaj nie staje za nikim bo auta nie widzialem to sie nie wypowiem ... ale jak czytam czasami te poszukiwania to niemoge sie powstrzymac
zadbane ee8 zaczyna rozsnac w cenie , taka jest prawda robi sie to juz klasyk
i widzialem ladne ee8 ktore sa w pl niektore tylko zarejstrowane ;/ popatrzecie pogadacie z ludzmi ile dawali za swoje ee8 ale te zadbane ceny ponizej 16tys nie zchodzily bywaly tez ponad 20tys za ee8 w miare ladne ale cos tam idzie sie doczepic trzeba dac ok 12t-13ys takie moje zdanie przez to co widze w ruchach tymi samochodami
zbudowanie ee8 z ed9 zadbanego nie wyjdzie wcale malo powiedz krzych00 cos o kosztach takiego ed9 jak twoje z takim frontem w takim stanie , ta kase sie pcha ja to tez wiem tylko ze stopniowo i sie tego tak nie czuje ale jak sie podliczy to hoho...
ja swojego bezwypadka szukalem ponad pół roku był naprawde w super stanie ale tez za niego troche dalem plus i tak wladowalem w niego sporooo kasy
tylko szkoda ze sprzedajacy nie powiedzial kupujacemu o innych minusach tutaj troszke nie fer z racji takiej odleglosci przebytej po samochod
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj ;)
784-933-899

tigercrx
Forumowicz

przez tigercrx » 2009-10-28, 07:48

ok ja sie nie wypowiadam poczekamy na fotki silnika od spodu i progow od spodu o czym nic przez telefon nie bylo mowy :) silnika takiego mokrego jesscze nie widzialam serio normalnie ciekło po misce:(
tigercrx - troszke gratkow od starego edzia mi zostało jak cos potrzeba to pw pozdro

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2009-10-28, 09:26

Cień696 napisał(a):jeden napisal gdzies tam na forum ze kupil ee8 za grosze to teraz kazdy mysli ze za smieszna kase kupi ee8 igle
MEE ?? 6000zł :P:P Fakt mnie auto wyniosło łącznie 8tys do doprowadzenia do stanu idealnego nielicząc jeszcze foteli, ale nie ma co się okłamywać że to naprawde była okazja. Witki są same w sobie drogie "nieporobione", mało ludzi chciałoby sprzedać poniżej 11tys.zł. Taka jest prawda !!. EE8 to rarytas dlatego tak się ceni, to ta sama opcja jakby ktoś chciał kupić taniej porshe :). Możliwe, że to faktycznie nie ten reksio, bo wtedy długo SawiQ latałeś z tymi papierami i jakoś się kontakt urwał, ale jeżeli chodziło o tamtego rexa to naprawde niemaco wyolbrzymiać. Za te pieniądze każdy powinien się liczyć, że CACUSZKA DO WYDOJENIA I WYMLASKANIA nie dostanie, w życiu nic za darmo !!. Każdy crx wymaga doinwestowania i nigdy nie bedzie za mało... samochód czy kobieta... zawsze trzeba pakować kase i nigdy stop :). SAWIQ podeślij im fotki z kanału i pokaż lepsze fotki bo najgorsze jest to jak ktoś coś powie, inny wyolbrzymi i następny nakręci, a ostatni nie kupi...
tigercrx, to jest auto stare i ma prawo rdzewieć (cena nie jest duża)
że cieknie z silnika to w wiekszości aut, a wymienić uszczelki to nie filozofia... najgorzej jakby było ciśnienie zjebane. Mój przed kupnem też ciekł i co, 49zł i jest pięknie.
Obrazek

Krzyh00
Forumowicz

przez Krzyh00 » 2009-10-28, 11:01

Cień696 napisał(a):zbudowanie ee8 z ed9 zadbanego nie wyjdzie wcale malo powiedz krzych00 cos o kosztach takiego ed9 jak twoje z takim frontem w takim stanie , ta kase sie pcha ja to tez wiem tylko ze stopniowo i sie tego tak nie czuje ale jak sie podliczy to hoho...

generalnie sie w ogole nie oplaca. same graty na przod to 2 klocki, lakier 500-100 do tego jak ktos nie ma warunkow/umiejetnosci i zaplaci za montaz to mamy polowe ceny zadbanego ed9 za sam przod. dorzuc teraz swap hebli na przod, jakis tysiak, elektryka z boczkami kolejne 500, a silnik z wsadzeniem jakies 5 koła. tylko za sama roznice wartosci tych czesci sie placi przy zakupie ee8. ja stwierdzilem ze nie bede szukac bo lubie dlubac i uwazam ze mam nienajgorsza bude zeby w nia inwestowac. a znalezc ladne ee8 to takie jak od saviqa wlasnie. teraz jak patrze na to co widzialem przez te kilka lat, to nie ma idealnych crx z fabrycznym lakierem, wiec najbardziej moim zdaniem oplaca sie kupic auto z [czlonek meski] na maxa lakierem za odpowiednio niska cene i oddac do jakiegos dobrego lakiernika. tak bym teraz zrobil sadze.

atom1
Moderator

przez atom1 » 2009-10-28, 14:45

tez kupilem od saviq swoje ee8 przeslal mase fotek wiec wiedzialem po co jade- to co powiedzial to praktycznie to wszystko sie zgadzalo, i jeszcze mi ja przywiozl- takze mysle ze walka by nie robil akurat z tym jednym autem wiadomo mozna sie mylic

wielki minus za to- ze miala kilka brakow ktore mialy byc doslane, a nigdy nie zostaly
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

Dario
Forumowicz

Samochód: crx ed9

przez Dario » 2009-10-28, 15:19

Byłem poważnie zainteresowany tym EE8 i gotowy go kupic. Zadzwoniłem od razu po ukazaniu sie postu i zaznaczyłem,że interesuje mnie dobry stan techniczny. O paru rzeczach się dowiedziałem, o innych opisanych tu nie. Poprosiłem o fotki wnętrza , komory silnika itd. ale niestety na czekaniu na nie się skończyło. Wtedy pomyślałem , że to jednak żadna okazja :nieok, no ale czego sie spodziewac za 10k ? Dobrze, że oszczędziłem czas i kasę.

bar_oo
Forumowicz

Samochód: CRX EE8 B16A1

przez bar_oo » 2009-10-28, 15:28

a ja tam nie wiem co wy chcecie za 10 tyś nowych aut ???czy jak ???kupujecie robicie pod siebie i macie swoje wymarzone auto w super stanie
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE

Damian crx
Forumowicz

przez Damian crx » 2009-10-28, 17:39

Sie porobiło. Ja byłem po turkusowe EE8 i wygądało gorzej niż to czarne. Ale wiedziałem, że nie kupie "igły" i co teraz sie ciesze bo ee8 moje jest bez wypadkowe a to dla mnie najważniejsze, a nie tak jak na allegro igła ee8 za 14 k poskładany z dwóch, a SaviQ jak mówił tak było, tak jak pisał Shark84 dłużej byśmy zagościli gdyby nie komary :) I zgodze sie z jednym igły to nie kupisz nawet do 15 tys. Ja inwestuje kase w auto z rogalem na twarzy nie przelewa sie mi, ale wiem że kiedyś taka igła bedzie sporo kosztować. Także myśle, że nie ma co najeżdżać na SaviQ'a. A poza tym czasy sie zmieniają, kiedyś moj znajmomy kupił igłe ee8 za 8 k ale to bylo 4 lata temu albo lepiej. Ja dałem wiecej za gorszy stan i dalej rogal nie schodzi, bo wszystko se samemu robie i doprowadzam do ideału.Tym bardziej, że EE8 to nie golf i nie ma million ogłoszeń i wczym przebierać. A Czy zaplacisz 20 tys. za igłe czy 10 tys. za auto do roboty i tak ta sama kase wpakujesz. Ja wole wpakowac 10tys. i rozebrac auto i wiedzieć, że nie bite. Pozdrawiam

P.S myśle skołować drugie 10 tys. i jechać po tego Vitka :)

qba_21
Forumowicz

Samochód: CRXEE8

przez qba_21 » 2009-11-01, 13:09

widziałem to autko, vitek według mnie wart około 9tys co znaczy że auto do poprawek, nie ma tam rzeczy do zrobienia nie wiadomo jakich, nie jest to igła, chyba nikt się nie spodziewał że za 11tys kupi ee8 gdzie nie będzie musiał nic wymienić inwestować, jak ktoś ma czas i umiejętności jako mechanik to to jest auto dla takiej osoby myślę, kupić powiedzmy za 9tys włożyć z 5tys i cieszymy się ładnym ee8.
A co powiedział Sawiq lub czego nie powiedział telefonicznie tigercrx to już sprawa między nimi
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2009-11-01, 18:25

bo to taka prawda jest że każdy myśli że kupi crx'a i chciałby miećwszystko w dupie i tylko ją wozić... pfff... jesteście miłośnikami czy uj wie co ? chcie mieć auto dobre i nowsze ? kupcie se golfa 4 lub 5... może mniej bedzie sie psuło coś... crx to auto nie dla każdego. Nie umiesz zadbać ? NIE KUPUJ... Proste wiadomo cena sama mówi za siebie... siadliście na koledze, że to i to do dupy itd. Dlatego taka niska cena moze jest i tyle. To tak samo jak by ktoś kupował fiata 125P i na aukcji pisałoby że stan dobry ;P:P...
Obrazek

konik
Forumowicz

Samochód: wrx

przez konik » 2009-11-01, 18:46

jesli ta saviqa nie miała dzwona i nie wciąga litra na 500km to wartna napewno tej ceny... przynajmniej ja bym takiej szukał... napewno lepszy zakup niz kupno za 16 niby bez wkładu po przejściach... ee8 to juz auto dla fascynata hondy tylko i wyłącznie i nie ma co sie oszukiwać... sam smigam solką tylko latem... zimą dłubanina a do pracy lupo tdi ;)

elcomo
Forumowicz

przez elcomo » 2009-11-10, 13:46

Dla tego właśnie my z Apolem rozebraliśmy całego dobrego EE8 na klamoty, żeby uniknąć takich akcji... bo ktoś przyjedzie i się zdziwi, że 17-to letnie auto ma rdzę... albo będzie się sadził o olej na misce...albo gumy wydygane albo jeszcze [czlonek meski] wie co...
Powodzenia w poszukiwaniach a najlepiej w DE wtedy zejdziecie na ziemię....
Tam zadbane EE8 kosztuje minimum 5000EUR.
Nie ma to jak zgrabna sylwetka

shark84
Moderator

Samochód: typeR

przez shark84 » 2009-11-10, 16:45

sprzedajacy jak i nowy wlasciciel nic nie pisza, wiec ja napisze:

ZAMKNĄĆ SPRZEDANY!!!
:)

Poprzednia strona