Ja tak przemyslalem sprawe ale nie wiem czy bede przyjezdzal na spoty co dwa tygodnie ewentualnie na te wieksze , poniewaz Solka jestem sam ( i jak narazie z tego co mowil Ven nie zanosi sie na to zeby bylo nas wiecej.
riddick, po 1 solka to tez CRX po 2 to taki fajny egzemplaż CRXa który napewno jest bardziej wyjatkowy od innych ... a po 3 najważniejsze i w sumie taki jest cel to spotkać sie w CRXowej rodzinie !! pogadać o haniach itp także przyjeżdzaj i sie nic nie martw po 4 powinieneś być dumny że jako jedyny masz solke !! (moge sie zamienić )
Davids napisz mi kiedy jest ten zlot malopolski i gdzie w koncu ma byc. dowiadywales sie czegos ?? jak ma to wygladac co dokladnie organizujesz : zlot a pozniej jakas impreza ??
Witam fajny spocik, sympatyczni ludzie i mila atmosfera. Slowem fajnie. Chcialem tutaj wyrazic szacunek dla Davids`a ze udalo mu sie zebrac grupe zapalencow CRX`a z Krakowie i okolic. To jest naprawde swietna inicjatywa. I jak wyglada na to, pierwsza jak do tej pory. Pomysl ze zlotem Polski poludniowej swietny. Brawo!
ps.Riddick sorry ze nie odebralem kom. nie zawsze jestem dostepny. Odezwe sie do Ciebie, jak tylko dorwe te ceny. Pozdrawiam.
co do zlotu to nie mój pomysł była dyskusja jakaś o zlocie w krakowie potem KIelce zachciały do nas przyjechać , potem i ślask i tak jakoś wyszło będzie fajnie