CRX EE8 od SAVIQ
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

tigercrx
Forumowicz

CRX EE8 od SAVIQ

przez tigercrx » 2009-10-26, 09:11

rezerwacja:)

WITAM LUDZISKA REZERWACJA ODWOŁANA :nieok: WCZORAJ WIECZOREM JECHALEM PO TEGO REXA I CO WSZYSTKO PSU W DUPE K...WA CO ZA KOLES WYGLADAŁO TO MIN. TAN ZE PRZEJECHALEM 600KM ZEBY USWIADOMIC WŁASCICIELA CO MA ZJEB...E W EE8 BO OD CZERWCA SAM DO KANAŁU NIE WSZEDŁ ZEBY OBLUKAC.. KU...WA CO ZA LUDZIE NIE SZUKAŁEM PADLINY TYLKO AUTKA A TO RACZEJ TEGO DRUGIEGO NIE PRZYPOMINALO.AUTO NIE BITE :rotfl2: : SZYBA PRZEDNIA INNA,DRZWI OD KIEROWCY JAKI OD PASAŻERA OPUSZCZONE JAK BY MIAŁY Z 600TYSI ,DUZE CUKIERY POZRYWANE ZE AZ STRACH, LUZY NA PRZEGUBACH,PROGOW TO AUTO WOGOLE SWOICH NIE MA SAMA RDZA , CO PRAWDA NIE JEZDZILEM AUTEM BO NAWET NIE MIALEM OCHOTY NA SAMOBOJSTWO,ALE WŁASCICIEL TWIERDZIL ZE FELGI BIJA, ALE ZA TO MA KAWAŁ BLACHY 3 WSPAWANE ZRECZNIE GAZAMI PO PRÓG WYGLAD POWALA NAWET SPAWACZA, NIE POMALOWANE:(,LAKIERNIK TO CHYBA BYŁ NA HAJU BO POMALOWAŁ WSZYSTKO BEZ ZMATOWIENIA,A DO TEGO JAK LECIAŁO NIE CHCIALO MU SIE ZDEJMOWAC ELEMENTOW I STAD POMALOWANA JEST NAWET SZYBA:(,LAKIER POŁOZONY MASAKRA ROBIĄ SIE PAJENCZYNKI,JEDNO PIERWSZE LEPSZE MYCIE PODCISNIENIEM I PO LAKIERZE:(,AMORTYZATORY Z PRZODU WODA W BASENIE( CO PRAWDA Z TYM SIE LICZYŁEM BO ZOSTALEM POINFORMOWANY PRZEZ WŁASCICIELA KTORY PRZE 5MIESIECY NIE WCHODZIL POD AUTKO OD ZAKUPU:) ) CO DO SILNICZKA ŁADNIUTKI Z GORY ,ALE ZE MAMY NA ZIEMI PRZYCIAGANIE TO OD DOŁU JEST GRUBO OLEISTY NO COZ PRZEWALILEM 600KM PSU W DU..E -TAKA WYCIECZKA OBY JAK NAJMNIEJ TAKICH OSOB KTORE NIE WIEDZA CO SPRZEDAJĄ??? KOLEGASAVIQ, PO OBEJRZENIU WSZYSTKICH USTEREK STWIERDZIŁ ZE ODDA GO PO TYM CO ZOSTAŁ USWIADOMIONY ZA 10TYSI. NIESTETY ZŁOM NIE JEST W CENIE :blee:
JAK KTOS CHCE WIECEJ INFO TO ZAPRASZAM POZDRAWIAM SPRZEDAJACEGO I ZACHECAM DO UCZCIWSZEGO ZACHOWANIA BO TO CO ROBISZ TO JEST :diabeleknie: :diabeleknie: :diabeleknie:
Ostatnio edytowano 2009-10-27, 13:35 przez tigercrx, łącznie edytowano 3 razy
tigercrx - troszke gratkow od starego edzia mi zostało jak cos potrzeba to pw pozdro

saron22
Forumowicz

przez saron22 » 2009-10-27, 11:21

potwierdzam!! bylem z Tigerem i wrocilismy wkurwi..i To co jest napisane wyzej wszystko sie zgadza. Jednym slowem: zlom!! Odradzam ten samochod i tego sprzedajacego

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2009-10-27, 14:44

ufff. ja jak tam byłem rok temu jak miał jeszcze ospoilerowanie to jakoś wyglądał... niewiedziałem że to tak mogło wyglądać :O:O
Obrazek

tigercrx
Forumowicz

przez tigercrx » 2009-10-27, 15:10

M!R@S, ze co rok temu to auto juz bylo tam??? ja słyszalem od własciciela ze od kwietnia ,maja kur..a co za sciemniacz:( załamka
tigercrx - troszke gratkow od starego edzia mi zostało jak cos potrzeba to pw pozdro

Krzyh00
Forumowicz

przez Krzyh00 » 2009-10-27, 16:22

bez urazy jak jak dla Ciebie dyskwalifikuje auto to ze pare tulejek jest do wymiany, luz na przegubie czy to ze sie silnik poci to zycze powowdzenia w szukaniu :) fakt faktem wkurwilbym sie gdyby mi ktos mowil ze blacharsko igła a jak mowisz lakier złazi i jest druciarsko pomalowany, no ale czego sie spodziewales za niecale 11tysi? jak stanu conajmniej dobrego to byles naiwny ;) za tyle to sie nie da kupic ed9 igły a co dopiero ee8. trzeba zejsc na ziemie nikt prezentow nie robi a juz na pewno nie handlarz ;)

tigercrx
Forumowicz

przez tigercrx » 2009-10-27, 16:34

Krzyh00, zgodze sie z Toba ,ale nie uwarzasz ze (szczera rozmowa telefoniczna) a stan faktyczny moze sie roznic odrobinke a nie w skali 1-10 "7" pozatym jak mozna przez rok nie wiedziec co jest w aucie do zrobienia??? -to jest poprostu niemozliwe.
jak by był wpożo to by zaoszczedził mi tej jeb...nej wycieczki :wrrr: :wrrr: :wrrr:
miałem nie jednego ed9 i widzialem tez ee8 i wiem ze nie ma igieł ,ale bez przesady "nie jestem z pierwszej łapanki" sprzedac to nie znaczy "nasrac i spier...ć":)

[ Dodano: 2009-10-27, 15:45 ]
ZRESZTĄ PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU BO TA KONWERSACJA DO NIECZEGO NIE IDZIE BYŁO MINEŁO JESTEM BOGATSZY O NOWE DOŚWIADCZENIA I TYLE POZDRAWIAM

Raflo
Forumowicz

przez Raflo » 2009-10-27, 17:16

bylem tez rok temu po ee8 czarne ze spoilerami i tylnymi lampami ala lexus stało wtedy na felch z rantem . Nazgul moze potwierdzic bo chwaliłem mu sie ze wkoncu jade po cudo:P 3 noce nie spałem :razz:. Z tego co pamietał brakowało czesci papierów niemieckic itp rownierz przejechałem ponad 650km.i Dupa zbita auto wygladało tragicznie w porownaniu z fotkami które otrzymałem stan techniczny wiele dawał do rzyczenia tez sie #@%@#$%@... ze tyle drogi jechałem na darmo.Co jak co ale kolegów z forum sie nie robi za przeproszeniem w !@#!@$#!@#$.Wole usłyszeć najgorsza prawde o rexie i pojechac po szrota który jest w takim a nie innym stanie niz po cukrówana padake .Co do samego pana SAVIQ nie mam urazy ,ale powinien byc szczery wobec kolegów z forum pozdro

tigercrx
Forumowicz

przez tigercrx » 2009-10-27, 17:20

Raflo, MYSLE ZE NIC WIECEJ NIE TRZEBA DODAWAC!!!!

franko86krk
Forumowicz

przez franko86krk » 2009-10-27, 17:40

Zjadliwe ee8 za 11k ? ;) ale zjeb....

Mariusz90r
Forumowicz

przez Mariusz90r » 2009-10-27, 17:55

Blacharka i lakier 5tyś zł
Remont zawiasu 2tyś zł
Inne duperele 2tyś zł
Cena auta 10tyś zł
Idealne EE8 za 19tyś zł, czyli wszystko ok ;)

Ale nie ma też co najeżdżać na tigercrx bo naiwni to są Ci którzy zakładają taki temat o ED9 za 3tyś zł :razz: a On ma głównie żal o to że właściciel mu nie powiedział o tych "usterkach"
Była Honda CRX ED9
Jest Audi A4 1.8T :)

SAVIQ
Forumowicz

przez SAVIQ » 2009-10-27, 20:21

Przepiękny temat się urodził, chwytliwy, można zawsze coś ciekawgo dodać od siebie, jest okazja. Ok przejdźmy do konkretów. Bawię się w Ceerki od jakiegoś czasu, jakiś 4 lat, od czasu do czasu przywiozę z zagranicy jakiegoś Vitka, bardziej dla fanu wracania we dwójkę dwoma EE8 autostradą z np. Holandii z kumplem. Przywieżliśmy dwa Vitki, jeden kupił kolega z Żywca i chyba nie ma mi za złe tej Ceerki którą kupił. EE8 o którym mowa w tytule miał zostać dla mnie, ale w międzyczasie wywalczyłem w urzędzie w Niemczech brakujący dowód do EE8 która teraz buduję od zera. Wiec Raflo oglądał inny samochód, notabene ten co widział Miras. Przyznam, że od pół roku nie interesowałem się tym EE8, które teraz sprzedaję. Pół roku temu oddałem go na zrobienie nadkoli i lakierowanie kilku elementów, od tego czasu samochód stał w miejscu. Samochód jest BEZWYPADKOWY, był cały lakierowany ale dajmy spokój, nie można na podstawie przedniej szyby oceniać o jego bujnej historii ( podłużnice, belka, okulary podłoga dach słupki pasy przedni czy inny element konstrukcji nigdy się nie przemieścił nawet o 1mm). Zgodzę się, że przegub wewnętrzny prawy ma luz, że cukierki można byłoby wymienić. ale że samochód jest złomem czy tym podobne to duże nieporozumienie. Buda, skrzynia i silnik to są 3 elementy na które ja zwracam uwagę przy kupnie auta, resztę można zrobić. Nikogo celowo nie oszukiwałem. Tyle w tym temacie. Jutro zrobię zdjęcia tego "przegnitego" samochodu.

freerider.crx
Forumowicz

przez freerider.crx » 2009-10-27, 20:36

jak zwykle racja po obu stronach pewnie, Sawiq troche ukrył, Tigercrx troche wyolbrzymia a temat generalnie sieje postrach wśród potencjalnych kupujących Honde CRX.

darek AMS
Forumowicz

przez darek AMS » 2009-10-27, 21:51

I dobrze , i bardzo dobrze że sieje postrach.
Przynajmniej Ci którzy wystawią naprawdę zadbane sztuki np. KrzyhOO
Mogą wołać ile chcą bo przynajmniej oglądający/kupujący będzie wiedział po co jedzie i że cena jest adekwatna do stanu.
Wspólczuję Ci Tiger, najgorsze jak się człowiek nastawi , bo przez tel. wydaje się że warto. Nie można zasnąć dzień przed wyjazdem, a na miejscu okazuje się że to totalny kibel :/
Ja się nauczyłem i zawsze jak zmieniałem auto, to miałem w okolicy plan B czyli inną sztukę na oku ;)
Było FWD EE8 1.6 Vtec
Było RWD S13 1.8 Turbo
Jest RWD E30 335i R6 :)

pirul
Moderator

przez pirul » 2009-10-27, 22:02

darek AMS napisał(a):Ja się nauczyłem i zawsze jak zmieniałem auto, to miałem w okolicy plan B czyli inną sztukę na oku ;)

Ja też tak miałem jak kupowałem itra, ja z małopolski, pojechałem nad morze, a drugi itr awaryjnie 'pod ręką' - w austrii bo bliżej nic nie było :rotfl2:
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

shark84
Moderator

Samochód: typeR

przez shark84 » 2009-10-28, 00:38

No wiec i ja cos dociepie do tematu.
Bylem z Damianem po turkusowe EE8 od Sawiqa. Wiedzialem co i jak z blacha i tylko tyle. Nie bede sie tu rozpisywal co i jak, ale auto zostalo zwiniete przez Damiana i najlepiej jak On sie tu wypowie...ale zlego zdania raczej nie ma!To co chlopaki powiedzieli to tak bylo.
Wiadomo, ze nie sa to autka co maja po 5lat i zawsze jest cos do roboty. Z chlopakami tez fajnie sie gadalo i jak by nie komary to chyba z 3h dluzej, bysmy tam zostali. Dla tego ciezko mi uwierzyc, ze to czarne EE8 to taki zlom....moge sie mylic, ale poczekam na fotki od Saviqa i jego riposte.
:)

Następna strona