Cos stuka z przodu w zawieszeniu... zawsze jak jade po bruku albo jak najade na jakis nierowny asfalt! Okazalo sie ze to chyba wewnetrzne przeguby... zrobilbym zdjecie no ale nie mam teraz takiej mozliwosci.... POSTARAM SIE TO DOKŁADNIE OPISAC. Mamy zewnetrzny przegub a wtedy leci do wewnetrznego oś wtedy mamy gume jeden zacisk potem ten drugi na gumie. No i ten drugi jest zaciśnięty na takim jakby kielichu... No i tu zaczyna sie problem... przegub mialem rozebrany jakies 2 msc temu... i ok... ale.. ten kielich patrząc na niego COŚ JEST Z NIM NIE TAK ! NA ŁĄCZENIU TEGO KIELICHA Z OSIĄ KTÓRA BIEGNIE DALEJ DO SKRZYNI JEST PRZERWA !!!! kielich wpada w drgania na nierownosciach i TO WLASNIE STUKA ! kielich i ta os jakby to pokazac do siebie ---><--- na dziurach ! I pytanie co z tym zrobic ! Bo nie mam zielonego pojęcia! Czy to sie urwie czy co... ? Pomużcie co z tym zrobic.
[ Dodano: Nie Paź 29, 2006 9:00 pm ] tez nie zwrocilem uwagi na date poprostu przegladalem forum i tak jakos no,, mieli do mnie ludzie problema ze temat juz był itp itd , no to poszukalem i juz no hehe