Uszczelki tylnich szyb bocznych

shagy86
Forumowicz

Uszczelki tylnich szyb bocznych

przez shagy86 » 2009-10-02, 09:04

A wiec. Trochę poszukałem na forum ale oprócz pojedynczych postów żadnych konkretów nie znalazłem. Stąd moje pytanie czy są jakieś zamienniki bo na oryginał z ASO mnie nie stać:(
Gdzieś przeczytałem że ktoś kiedyś sprzedawał uszczelki cięte na metry i pasowały idealnie , tylko czy ktoś wie od jakiego auta one były?
Tylko nie piszcie żebym jeździł bez bo jak dla mnie to wygląda kiepsko. Z góry dzięki za pomoc.

bar_oo
Forumowicz

Samochód: CRX EE8 B16A1

przez bar_oo » 2009-10-02, 09:26

podjedz do serwisu z szybami mają uszczelek na tony :) a z tego co pamiętam, to uszczelki z opla wyglądały prawie idealnie jak te z aso, pozdrawiam
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE

wrobellos
Moderator

Samochód: crx

przez wrobellos » 2009-10-02, 17:08

napisz do usera "balder"

PifPafSratatata
Forumowicz

Samochód: CRX ED9

Re: Uszczelki tylnich szyb bocznych

przez PifPafSratatata » 2009-10-11, 15:25

shagy86 napisał(a):A wiec. Trochę poszukałem na forum ale oprócz pojedynczych postów żadnych konkretów nie znalazłem. Stąd moje pytanie czy są jakieś zamienniki bo na oryginał z ASO mnie nie stać:(
Gdzieś przeczytałem że ktoś kiedyś sprzedawał uszczelki cięte na metry i pasowały idealnie , tylko czy ktoś wie od jakiego auta one były?
Tylko nie piszcie żebym jeździł bez bo jak dla mnie to wygląda kiepsko. Z góry dzięki za pomoc.

kolego, nie jestem do konca pewien jak to jest z uszczelkami do tylnich szyb bocznych, ale do przedniej szyby napweno pasują od ciroena ax bo sam taką zakupiłem własnie do przeniej szyby, jak chcesz moge poszperać i poszukac jakiegos kawałka co mi został i przymierzyć bo w tylnich też nie mam i prawde mówiąc nawet mnie to jakoś nie razi, a wręcz wygląda ładniej
NO HONDA - NO LIFE

SĄ OSIĄGI - JEST IMPREZA:)

http://reksikk.fotosik.pl/zdjecia/8
http://www.youtube.com/watch?v=6jcBv0jrgHs&feature=related