P.S: Może Ktoś coś wie o tej ?:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9850003

dziwne jest to że ma taki przebieg, taki rocznik i takie tanie.oczywiście to moje zdanie, więc pytam fachowców

ja bezwglednie polecam roczniki 96-98 lepszy wg mnie silnik y8 bo o vti ciezko a starsze z6 zazwyczaj mają sporo przebiegu i stan średni pozatym stan blacharki pierwsze roczniki zazwyczaj są dość mocno już zgnite oczywiście wszystkie el zawieszeń itd tez już są leciwe i na starcie jest skarbonka dość mocno pozatym po 96 każda ma już tarcze z tyłu czarne wnętrze 3 stop abs lepsze wodziki w skrzyni i większe łożyska i uszczelki dachu które nie przeciekają co nie oznacza że nieda sie spotkać 92 w genialnym stanie jest to poprostu cięzkie a o bezwypadkowej solce to radze zapomnieć... zaraz sie odezwą ludzie ja mam bezypadkową itd ok ale dla mnie jakimś cudem jest przez 11-17 lat żeby niebyło najdrobniejszej stłuczki ? tyle odemnie zajmuje sie częściami i wiem ilu mam klijetów co maja solki z początku a ile z końca produkcjiRadwan91 napisał(a):Rozumiem że trzeba pooglądać a może masz dla mnie jakieś rady na co zwrócić uwagę ??

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości