Chłopaki, moja solka domaga się wymiany progów i tylnych nadkoli. Lakiernika mam w miarę sprawdzonego, ale potrzebuje blacharza który mi wstawi nowe elementy, chciałbym zrobić to raz a porządnie i nie mieć powtórki z rozrywki po zimie. Możecie mi podesłać namiary na sprawdzone osoby z okolic południowo-zachodniej strony warszawy? będę wdzięczny....
Potrzebuje jeszcze kogoś kto jest w stanie dorobić mi progi na wzór, które muszę wymienić. Macie może jakieś sprawdzone osoby zajmujące się takimi rzeczami w naszych okolicach?
Witam, odświeżam temat, poszukuje lakiernika i blacharza z Wwy lub bliskich okolic do 20 km.
Dzieki
Miedzy OZAROWEM MAZ. a Pruszkowem kolega ogarnia blacharke i lakier ,ratowal mojego crx-a,i odbudowuje stare samochody ,zna sie na rzeczy i ma normalne ceny da sie z nim dogadac.
Ok 20 od wawy - telefon 503-928-634 blachrz,lakiernik ,naprawde polecam.
[ Dodano: 2010-10-27, 11:45 ] Tak wyglada moja crka po drobnej kosmetyce u kolegi lakiernika.
"Miedzy OZAROWEM MAZ. a Pruszkowem kolega ogarnia blacharke i lakier ,ratowal mojego crx-a,i odbudowuje stare samochody ,zna sie na rzeczy i ma normalne ceny da sie z nim dogadac.
Ok 20 od wawy - telefon 503-928-634 blachrz,lakiernik ,naprawde polecam."