sadze ze bedzie to syfja88 napisał(a):co sadzicie o załozeniu gazu do del solki vti
dymek1988 napisał(a):sadze ze bedzie to syf

W solce plus taki ze ma duzy kufer i jest miejsce na butle, no chyba ze masz transtop...
ja88 napisał(a):mam pytanie i prosze o odpowiedz co sadzicie o załozeniu gazu do del solki vti prosze o opinie oraz o odpowiedz włascicieli którzy maja gaz w vti i ile wam pali tego gazu
golfy też w cabrio wychodziły tam sobie włóż gaz
racuchowy ed - forum/viewtopic.php?p=360877#360877
drug sprawa ciężaru, jak ktos wyżej napisał te 50 kg w crx na prawdę czuć i to bez kitu, wiem co mówie. Dlatego szczerze odradze, mimo że gaz fajna sprawa przy tym silniku nie ma sensu.

adamuss napisał(a):
OT: Niedawno był u nas gość Mercedesem S-ką W220 robioną przez Brabusa z założonym LPG. To dopiero obciach
O to właśnie chodzi.Kolege mam miłośnika gazu ale on robi 50-70tyś rocznie więc to jest czysta oszczędność. Ja robię około 200km tygodniowo czyli około 800 miesięcznie + tam jakieś wyjazdy dalsze od czasu do czasu i weekendowe przejażdżki jak jest fajnie czyli 10-12tyś rocznie u mnie to max. Mam też cifa MC2 1.8 VTi Aerodeck i tam bym pomyślał żeby wsadzić gaz bo to świetne auto do podróżowania,wygodne,ciche praktyczne ale do sportowego auta gazadamuss napisał(a):Jak dla mnie (przebiegi 12-16tys km rocznie) gra nie warta świeczki.
Naprawdę lepiej sobie darować. Cała polska się śmieje z różnych dresów w starych beemkach czy calibrach z "dziurami" w zderzaku naszczęście hanek nie widzę zbyt dużo-narazie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości