[ Dodano: Pon Paź 10, 2005 6:20 pm ] http://www.avb-sports.be/test/products.asp?pid=6640 a mi sie te podobaja najbardziej do tego czarne reflektory z ebaya i jest super tylko jak to wszytko sciagnac do polski
STACH!!! Wielkie dzięki za adres. Ciekaw jestem jaka bedzie cena za białe. Czekam na maila. Jeżeli nie będzie wygórowana to je biore. Ale mi humor poprawiłeś! Dzięki!
wyslac maila zapytac czy sie do polski wysla
\jak tak
to przelac im kase i niech sla.. sprawa jasna
ale lepiej jak przymuja karty kredytowe.... i sprawa calkowicie jasna
Co sądzicie które będą bardziej pasowały do czarnego crxa?
Oczywiście obwódki i blenda będą polakierowane... Na wszystkich zdjeciach wszyscy maja z jasnym wnętrzem, może czarne były by inne niz wszystkie, ale z kolei przy czarnym kolorze moze zbyt by sie zlewały z lakierem.. co sądziecie?
Kurde właśnie mi się podobają te białe może dlatego, że czarnych nie widziałem nawet na zdjęciu założonych gdzies a białe tak, kto zrobi vt?:) Ma ktoś zdjęcie gdzie są te z czarnym wnętrzem bo wszędzie tylko białe lampy widac i ładnie wyglądają:
no i minelo 9 dni.. od zrealizowania zaplaty... i paczka przyszla !!! dostalem dzisiaj powiadomienie ze czeka w urzedzie celnym - fuck - wyslalem im wszystko co trzeba
pewnie walna mi clo (bedzie napewno niewielkie) i maja mi ti wyslac... jak to sprawnie wszystko pojdzie, to do piatku powinny byc u mnie swiatelka