AMEN.... choć moim zdnaiem venom nie załapał żartu i lekkiej ironi w wypowiedziach no ale to juz inna kwestia... powiedział co wiedział i tyle...
co do miejca na fotki to mam fajne... pracuje w PKP wiec moge np załatwic wejscie na nastawnie i przy przejazdach kolejowych porobic... noca oczywiscie...
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
No i co robimy jakieś zdjęcia? Kto ma dobry aparat?
Aha.. info od Jeżyka... Jeśli ktoś chce taką koszulkę lub bluzę które robiliśmy w zimie to w ten czwartek jest ostateczny termin wpłat Kolejnej produkcji raczej nie będzie.
no to trzeba ustalic jak z tymi zdjeciami gdyz moja przygoda z crx powoli sie konczy...wczoraj zakupiłem kolejne auto... i trzeba pomyslec teraz ktore sprzedac..
sebas, no niestety samo zycie... ale jeszcze decyzji nie podjołem ale cieszy mnie ze sa juz pierwsi chetni wsród znajomych wiec ewentualnie zostanie w dobrych rekach...
CRX sprzedany... łezka mi sie w oku zakreciła.... ale trafił w dobre ręce.... od czasu do czasu bede was odwiedzał na spotach... pozdro i do zobaczenia:)
Częstochowa... mam nadzieje ze nowy właściciel uszanuje moja prace i wkład kasy oraz serduszka i będzie dbał o szarą myszke jak należy... a jak sie nauczy nad nia panować to pozamiata równo w częstochowie:)