Jeśli co to mi zostanie ogranicznik z prawych drzwi, nie wiem czy one są symetryczne i da się je obrócić? jak wyjme to będe wiedział. Na lewego jest chętny jak narazie.
Agencja reklamowa, projekty graficzne, druk materiałów reklamowych, strony i sklepy www
to sie zgubiłem ;] nie umie sobie tego wyobrazić jak Ci latają : ) jak masz czas i po drodze to przyleć do mnie w jakiśdzien i zobaczymy co tam nie gra i czy Ci takie coś moge sprzedać jeśli bedziesz miał coś zwalone. do myslowic blisko : )
Agencja reklamowa, projekty graficzne, druk materiałów reklamowych, strony i sklepy www
Ogranicznika na 100%. Same zawiasy nie mają jakiś "położeń" otwarcia. Lewy i prawy ogranicznik są identyczne.
To wiem na 100%, gdyż ostatnio regenerowałem zawiasy, rozbierałem też ograniczniki - czyściłem itp - takie bajery przy malowaniu całego auta razem z wnękami Możesz rozebrać drzwi wyjąć ogranicznik i zobaczyć co z nim nie tak. Może wypadły "rolki" które powdują jego blokadę w określonej pozycji i walają się gdzieś po drzwiach.