bity w sensie ze kiedyś ktoś wjechał np komuś w dupe i sie troche pokrzywiły belki ... nie da sie juz tak wyprostować żeby było idealnie ... da sie tak zęby była ceerka równiutka ale zawsze będzie widac ze była uderzona !!
Spocik udany i przychodzi ochota na następny ... proponuje za tydzień w weekend ... ale jeśli niebedzie przynajmniej 5 CRXów to nie wiem czy jest sie sens spotykać ...
Także wpisywac sie kto będzie mugł i jaki dzień mu pasuje ... godzina standardowo ok 18
Dodam że zadeklarował sie już :
Rafałcrx i ma wyciągnac Michał krak crx jak dojdzie do spotu to ja oczywiście też bede razem z Avią zapewne
Tylko zeby nie bylo .. ze was specjalnie unikamy i g.. robimy (ponizej) tak bylo w trakcie bebeszenia po prawej rafal po lewej jego bieda to narazie tyle ,powoli skladamy i zostaje polerka papa
cholera - ale Ty się przepracujesz - o 4 rano kończysz prace nad swoją niunią , wierzymy że chcesz sę spotkać i cierpliwie czekamy - ale i tak Cię kara nie minie - będziesz stawiał kolejkę wszystkim
a to nie wiedziałem że ze mnie wielbłąd - a wczoraj wszyscy równo piliśmy - każdy walnoł 0,5l i potem się rozstaliśmy i każdy wrócił do domu, tylko Avia czuła się jakoś dziwnie - bo dość że jako jedyna niewiasta to jeszcze jako jedyna miała piwo a 4 facetów popijało Pepsi czuła sie wręcz po dwakroć wyalienowana w naszym towarzystwie