Witam od jakiegos czasu mysle nad zmiana czegos z przodu mojej hondzi, zastanawiam sie nad taka podkladka, wiecie gdzie mozna takowa dostac?? ciekawe ile taka zabawa kosztuje
kurcze ja tez szukalem czegos takiego, nie mam zamiaru co prawda niczego zmieniac w moim crxie jesli chodzi o spoilery itp ale naprawde na stronkach w necie nic nie ma jedynie brzydki na allegro, a jesli chodzi o takie cudo to tylko na zamowienie pewnie ok 600 - 700zl trzeba wywalic
zapytaj Malcolma, bo szukal swego czasu podobnej podkladki.
Na allegro owszem czasami sie pojawia, ale tandeta troche mozna sciagnac z www.ebay.de albo www.ebay.com ale cena Cie nie zadowoli
w niemczech takie podkladki maja... ceny w granicach 800 zl ze sprowadzeniem... identyczna jak na foto.
wiem bo badalem juz temat podobno podkladki robi firma z gdanska - ale to sa @%@!#$%!@#%$$#@ i $%!@#$!@# i lepiej u nich nic nie zamawiac czekalem miesiac ponad na ospojlerowanie.. az powiedzialem zeby sie palowali.. i kupilem fotele i pasy
zrobienie takiej dokladki to koszt ok 100pln jak ktos lubi sie bawic sammu zywica i szpachla
800pln to przesada za tyle mozna miec zderzaki przod i tyl plus progi
To ja mam pytanie o jaka podkladke chodzi? Ja poszukuje takiej pod tablice (mam nieco peknieta) i nie wiem ile traka zabawa kosztuje.. Pytalem sie za to w ASO ile kosztuje dokladka zderzaka przedniego (taka seryjna 3cm wys. na calej szerokosci zderzaka) ponad 450 zeta, troche szaleja z tymi cenami :|
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."