http://cgi.ebay.de/Honda-Sturzverstelle ... dZViewItem znalazlem cos takiego na ebayu i zastanawiam sie co to jest moze ktos bedzie wiedzial.
A moze zostanie taki post i jak ktos cos znajdzie dziwnego to bedzie to wstawiam a osoba ktora bedzie wiedziala to opisze ta rzecz hmmm ja ostatnio przegladalem ebaya to wiele dziwnych rzeczy widzialem
hmmm nie wiem czemu ale mnie sięto kojaży z takimi amortyzatorami do silnika to może dziwnie zabrzmieć wiem ale czytałem o takim czymć i to ma tłumić strząsy silnika i wygląda to podobnie ale czy to to to nie wiem:P:) nie lubię niemieckiego:)
filtr na odme... ale po cholere FILTR ?????
jak pluje olejem - bo czasami sie tak zdaza.. to zaraz bedzie caly usyfiony....
jak nie pluje.. to po co go w ogole dawac jak tamtedy powietrze wychodzi... takie to lewe... naciaganie.. i bajer dla zasady
wydaje mi sie ,ze ta power rura niema miejsca na odme albo nie widze.
a co do filtra do odmy tez wydaje mi sie ze taki bajer do stozka kolejny.ale ponoc co fizycznie nie rozumiem czasami ponoc odma tez zasysa powietrze to wtedy filtruje.
Panowie o czym wy pieprzycie za przeproszeniem... Jakie amortyzatorki do silnika... Jakie filterki do turba...
Element ten pozwala na korygowanie kąta pochylenia kół tylnej osi w zakresie -2/+3 stopnie co jest szczególnie pożyteczne w mocno obniżanych samochodach...
Co do filterka jest po to żeby nie mieć po parunastu kilometrach zarzyganej komory silnika przez olej. Rozwiązanie to jednak ma inną wadę niż to czy jest usyfione olejem czy nie. Nie zatrzymuje szkodliwych gazów z komory korbowej, które lecą sobie swobodnie do komory silnika, a następnie zupełnie nie zatrzymywane wpadają do kabiny poprzez wszystkie możliwe dziury. Już lepiej pociągnąć długi przewód gumowy na dół silnika koło skrzyni i problem z głowy...
Ech znawcy crxów...
ARG Performance Mechanika, tuning, serwis. Przygotowanie samochodów do sportu i na ulicę.