może sie to wyda śmieszne ale bede miał w sumie na wąłsne zyczenie ustawke z 3 motorami
pojemnośc kolejno 125 250 i 350 ccm oczywiscie start od zera odcinek powiedzmy 400-500 metrów...
opisze jak sie to zakonczy bo motor to zawsze motor...
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
weekend był i nie ma się z kim scigać
lodówa ed9 0;1 cif 5 1.5 0-3 kilka golfów szkoda pisać
cif 4 ed9 0-1
polo tsi - ed9 0-1
plus kontrola policji wydech oczywiście kolesie się dziwnie patrzyli na wydmuszke na tarcze itd i pytali czy coś piłem odpowiedz 2kawy cole i wode mineralną nuda w ten weekend
a był porszak ale nie chciał się scigać pewnie bym dostał ale fajnie by było
[ Dodano: 2009-07-22, 19:08 ] chętnie się ustawie na weekendzie w Kielcach z kimś sobota noc jezdze zazwyczaj od 21-2 jak coś to pw dam numer kom
Nie ganialem sie z S2k ale myslalem ze to zapier... Po tym co napisales to szalu widac nie ma. Chyba ze pierowca p...a
Wczoraj z moim 100kg kolega zeszmacilismy najnowsza 3-ke w sedanie, diesel brak oznaczen ale z miejsca szmata ganiala, tyle ze 2ka u mnie po v-tecu to byl juz kop w dupe dla BMW
Nie robmy off-topa ale jak dla mnie 240km + tyl naped + Honda powinno dawac bez problemu rade, to nie jakies 328 ktore u nas z jedna s2k jezdzily i zadna rady nie dala...
no jak 6 sekund można nazwać, że to "tylko" no to sorry.... ale gdzie my żyjemy w dubaju? wśród szejków arabskich którzy jeżdżą carrerami, ferrarkami itp? no sorry jak 6 sekund na polskie realia to "tylko" to ja nie mam pytań... to seryjny crx w ogóle nie jedzie tylko muł bagienny bo on ma przecie lekko ponad 8 sekund...