Swistak, smiem powiedziec ze damianowa crka moze jechac rowno z milosza, bo milosz czaka o kawalek auta robil, pozniej damian czaka tez robil o pol auta, a i tego dnia damian z teog co mi wiadomo mial pelny srodek, kolo zapasowe lewarek klucze itp-caly bagaznik gratow... a co by bylo jakby to wyjal
tez Swistaku czekamy na ciebie, zrob tne silnik wkoncu po raz n-ty, i doloz do tego taka skrzynie jak ma milosz, i lekkie kolo jak u damiana ps. wtedy co sie probowali to damian mial zwykle cywilne opony, a czaku i milosz to wiadomo na czym smigaja
no swiatsak czekam na ciebie... wczoraj odebraem auto z nowa skrzynia wedug mojego projektu i... moze wyrzuce wszystko jak czaku lub milosz i sie sprawdzimy... narazie g-tech po wczorajszych nocnych testach pokaza 6,42s 0-96 tylko pojawiy sie kolejne problemy z trakcja... jeszcze wieksze niz poprzednio
[ Dodano: 2009-07-18, 12:22 ] i zgadza sie - wtdy mialem zapas, klucze - 18 kg, lewarek wszystkie plastiki z srodka, pene audio a ono malo nie wazy dotego zimne opony zwyke dunlop sp sport....
[ Dodano: 2009-07-18, 12:33 ] i normlanie dodam jeszcze bo w takiej extazie jestem ze polego wczoraj w drodze powrotnej do domu B16a2 podobno 165 kucy w sedanie w vgen....
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...