kodzintm napisał(a):co prawda nie wieże w to aby ten wynalazek coś dał ale...
tak sobie dedukuję iiiiii
gdy ten wiatrak się już napędzi na wysokich obrotach to przy zmianie biegu jak się puszcza gaz to te śmigło się kreci i sos tam możne i daje w momencie ponownego otwarcia przepustnicy
(tylko nie krzyczcie)

at04pietas napisał(a):jedno wam powiem jak coś nie jest stosowane w sporcie samochodowym typu wrc dtm formuła itd to znaczy ze nic nie daje a wrecz szkodzi, np w formule jest walka o ułamki konia nawet i jakby coś z tych rzeczy do "tjuningu" dawało to napewno było by stosowane.
kodzintm napisał(a):co prawda nie wieże w to aby ten wynalazek coś dał ale...
tak sobie dedukuję iiiiii
gdy ten wiatrak się już napędzi na wysokich obrotach to przy zmianie biegu jak się puszcza gaz to te śmigło się kreci i sos tam możne i daje w momencie ponownego otwarcia przepustnicy
(tylko nie krzyczcie)

vrus napisał(a):to wiesz co siedzi w tych maszynkach, znasz kazdy patent? kozak jestes!
vrus napisał(a):zakończyłem z Tobą dyskusje
at04pietas napisał(a):jakie studja chodze
. nie wiem jakie te twoje studja sa, ale w wieku 20 lat to na sudJach wiele jescze nie umiesz, chyba zaczynaja sie dopiero wtedy pierwsze labolatoria i to takie banalnie latwe, wnioskuje ze te studJa to jakas polibuda aczkolwiek smiem powatpiewac po poziomie wypowiedzi 
at04pietas napisał(a):jedno wam powiem jak coś nie jest stosowane w sporcie samochodowym typu wrc dtm formuła itd to znaczy ze nic nie daje a wrecz szkodzi, np w formule jest walka o ułamki konia nawet i jakby coś z tych rzeczy do "tjuningu" dawało to napewno było by stosowane.
) chociaz nie sądze, i stwierdzenie ze w f1 walczą u ułamek konia
hello max 750km myslisz ze któryś zespół nie ma ich ?
doinformuj się, przepraszam za ten lekki offtop ale ten mnie typ mnie urzekł
np. jak ja nie mam zielonego pojecia o tym co pisze to sie poprostu nie wypowiadam i proponuje Ci tą samą taktykte na przyszłość

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości