Wiem ze najlepiej byloby poprostu wymienic wadliwy element ale czasem nie jest tak prosto go namierzyc, ale to juz OT.
i jakos specjalnie nie dostał sie do chlodnicy bo zapchał również przewód gumowy...

dream28 napisał(a):hej - update mojego przypadku:
zakupiłem uszczelniacz STP w plynie ( instrukcja mówi: wlej do chlodnicy lub zbiorniczka wyrównawczego) a ze akurat miałem miejsce w zbiorniczku to wlałem akurat tam - i moje spostrzezenia są niestety takie: płyn zapełnił połowe zbiornika masa podobną do mięsa mielonegoi jakos specjalnie nie dostał sie do chlodnicy bo zapchał również przewód gumowy...
po opróżnieniu zbiorniczka (kaizen - pompką z dozownika do mydła bo mi sie nie chciało zbionika odkręac) i wydłubaniu mięsa oraz przedmuchaniu rurki stwierdzam ze juz mi nie ucieka płyn hehe![]()
nie polecam tego rozwiązania ( ze zbiornikiem ) mimo ze wyciek ustał. moze i w chlodnicy to lepiej działa ale zatyka to i owo ( mimo ze powinno ) to i zatyka to co nie powinno:)
tak czy siak uczac sie na błędach dzieki za pomoc i jakoś daje rade teraz
pozdrowionka
fajanie było poczytac jak sie bijecie
Popatrz teraz na chlodnice i weze, tam gdzie cieklo bedzie zielonkawe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości