Nie zgodzę się , to nie o rejon chodzi tyko o samych sprzedających.
Ja kupiłem swojego z Gdańska (nie z samego Starogardu G. ) , też ziom nie był zbyt rozmowny jak pytałem o historie auta. Ale jestem bardzo zadowolony z mojego egzemplarza, przez 1,5 roku padły mi tylko dwa czujniki w aparacie zapłonowym. Po zimie jedna końcówka wahacza przedniego i nic po za tym co w rexach jest normą. Czyli kasowniki, po deszczu woda na tylnej kanapie , panel nawiewu ,silniczek krokowy (czyszczenie), zgrzytająca trójka na wysokich obrotach.
Tak zle i tak nie dobrze bo jak ktoś chcę za zadbanego rexa około 20tyś to jest śmieszny...
Dostałem ostatnio e-maila z zapytaniem czy cena za mojego jest do negocjacji.
Odpisałem tak, za każdą znalezioną wadę/usterkę obniżam o 100zł
Było FWD EE8 1.6 Vtec
Było RWD S13 1.8 Turbo
Jest RWD E30 335i R6
Jak tu czytam to co niektórzy trochę mylą Gdańsk ze Starogardem i handlarzami z tamtąd... dla zainteresowanych, są to miasta oddalone od siebie o 50 km... Gdańsk nie jest miastem handlarzy, natomiast w STG co 2 to handlarz takie realia co nie oznacza, że mam cos do STG wręcz przeciwnie, sporo znajomych tam mam nawet dziś byłem i jutro też jadę
Mój del Sol na części! --=> http://www.honda-crx.info/forum/viewtopic.php?t=60462 <=--
darek AMS, jeśli chodzi o wadę i usterkę to chyba największą jest to że masz ee8 z tabliczką ed9 wieć wiadomo o co chodzi..bez obrazy ale Twój egzemplarz moze tylko potwierdzać opinie o autach z gdańska i okolic..
Eeeee Darek ma fajne autko. Jednak trzeba sie z tym liczyć, że nie odzyska sie juz wszystkich wlozonych pieniedzy przy nieseryjnym projekcie. Ale i tak jest autko kozak jak dla mnie !! !!
Pewnie ktoś kiedyś miał ee8, tylko że nie proste. Szukał zdrowej budy a że taką z ee8 ciężko znaleźć to kupił ed9 i na niej zmontował go ponownie. A ile Darek woła za swoje auto to jego sprawa. Kto mówi że koniecznie chce sprzedać? On tylko wystawia na allegro za 20k
1. Najpierw zrób karoserie, 2. Potem zadbaj o zawieszenie i hamulce, 3. Teraz dopiero możesz modzić silnik. EE8 -> Subaru GF8 -> ED6 + BB9 -> Subaru GRF http://www.youtube.com/watch?v=OwwaZjWcMOE
dziewki wam za opinie,
cieżko jest kupić zadbane ee bo ceny cześci są cholernie drogie i trzeba miećpierdolca by ładować tyle kasy w 18letnie auto, z utrzymaniem edka jest znacznie łatwiej
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D