nie, pare osob tak robilo i wsio ok. Ale ja na twoim miejscu bym poszukal koncowek od ee8. Szkoda ciac ee8. Ja robilem swapa hampli wiec jedna rzezba wiecej byla dla mnie bez roznicy natomiast ty masz auto kultowe wiec napewno bym go nie cial
dupa tam, co tam szkoda to tylko centymetr drazka- ostatnio przerabialem wlasnie zakldanie hebli z ivt- i 1cm w edzie trzeba uciac drazka po obu stronach i jakos zbieznosc powinna wyjsc:D ... pozatym koncowki od ee8 sa duzo drozsze..takze tnij i zakladaj od ed
dodam ze u mnie ten sciagacz z firmy FRAMM kosztuje 24 zl, ale nie jest kuty, i gwint ma zwykly a nie drobnozwojowy, do tego na koncu nie ma kulki tylko zwykla sruba a wiec gowno..
zalezy jaka masz koncowke, niektore od samego poczatku maja przetloczenie na klucz wiec nie bardzo jest jak uciac z niej 1 cm, a niektore maja dopiero dalej to przetloczenie wiec mozna tylko koncowke uciac
bo koncowek do ee8 podobno nie ma.. i kazdy ucina faktycznie koncowke lepiej uciac ale- potem moze zabraknac gwintu do wkrecania..jak zrobisz tak bedzie ma byc calosc o 1cm krotsze na strone