nie ma problemow z sonda i masz odrazu kolektor 4-2-1

i mnostwo czesci zza wielkiej wodybzyq2001 napisał(a):wybralbym d16z6

bzyq2001 napisał(a):dohc d-serii to PADAKI !!!!!
bzyq2001 napisał(a):wybralbym d16z6 jesli nie chcesz,zeby stal wiecej, niz jezdzil

czyzbyProLans napisał(a):paru znanym mi osobą jeszcze nigdy nie zaniemógł
a kto kiedys do mnie dzwonil
ale tu wina mechanika byla 
dymek1988 napisał(a):ProLans napisał/a:
paru znanym mi osobą jeszcze nigdy nie zaniemógł
czyzbya kto kiedys do mnie dzwonil
ale tu wina mechanika byla
no ale jak widać silniczek nie zniszczalny i śmiga dalej sobie ładnie, także z tym że wyjeżdżać z garażu d serią dohc się nie wyjeżdża to chłopaki przesadzacie

tylko przyklad podalemProLans napisał(a):ps i yoda podważać będzie moje teorie, nieładnie tak![]()

bzyq2001 napisał(a):dohc d-serii to PADAKI !!!!! chyba najmniej wytrzymale silniki z d16 no i czesci aftermarkowych tez jak na lekarstwo, nie poweim jak na d16 zbieraja sie fajnie, ale zdecydowanie wybralbym d16z6 jesli nie chcesz,zeby stal wiecej, niz jezdzil
ProLans napisał(a):no już nie przesadzaj, może Tobie się tak sypie co chwile 2 wałkowiec D serii bo mi i paru znanym mi osobą jeszcze nigdy nie zaniemógł aż tak by się ruszyć nie dało.. sorry ale stanowczo przesadzasz! inną rzeczą że poleciłbym z6/y8 ponieważ a)mniejsze przebiegi, b) więcej części dostępnych za dużo niższe pieniądze...

i przynajmniej silnik jakoś mesko wygląda a nie tak gejowsko jak sohc z taką maleńką głowiczką

przema72 napisał(a):maleńką głowiczkę
..........
warunkow atmosferycznych
itd
a d dohc to juz podwojny kibel hahahUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości