Spoty i luźne gadki Grupy Warszawskiej
Warszawa i okolice.. jest Was tam wielu :)

Posty: 3598   •   Strona 20 z 240   •   1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 240
Loobo
Forumowicz

przez Loobo » 2005-10-06, 09:37

Częstotliwość przyjeżdzania policji zaczyna mnie drażnić. Dobrze że zima idzie to mnie nie będzie korciło

W zime trzeba bedzie znalezc ladny placyk i w kazda srode robimy CRX-Drifting-Party!

pinki
Forumowicz

przez pinki » 2005-10-06, 12:34

ja osobiscie sie pisze na placyk :D ale bede dopingowal :P
Za bardzo mi szkoda autka :(

Pozdro

kejkej
Forumowicz

przez kejkej » 2005-10-06, 12:43

A ja powiem tak, nie rozumiem tych zrywow i zmian miejscowek tylko dlatego ze pojawil sie jeden radiowoz, najlepiej jest zaczekac i zobaczyc co zrobia, a nie odrazu pakowac sie w samochody i wyjazd (bo o to wlasnie im chodzi).. W zime placyk jak najbardziej, najlepiej skombinowac troche slupkow i ustawic sobie jakis tor do smigania bokami :)
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."

Judge_Dread
Forumowicz

przez Judge_Dread » 2005-10-06, 12:50

Heheheh.... a mnie znow zatrzymala drogowka :) ja to mam szczescie, tylko przyjechali na Wolke i od razu ciach mnie na bok :).... Fajnie sie pogadalo i pojechalem dalej :)

Jak dobrze byc z wawy hehehehe

Pozdrawiam
Dread

kejkej
Forumowicz

przez kejkej » 2005-10-06, 13:13

Ja tez mialem wczoraj glupia gadke choc to nie mnie zatrzymali :rotfl:
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."

Majlo
Forumowicz

przez Majlo » 2005-10-06, 13:44

no bez kitu. mi sie juz nie chce jezdzic w ta i w tamta.
pozatym zimno juz sie tobi wiec lipa
TAJPAR in da haus

Roman
Forumowicz

przez Roman » 2005-10-06, 14:21

Co do tego że każdy sie zrywa to każdy nie chce z nimi gadać. Co do placu to mogę pokazać jak sie poldem zamiata. Bardzo dobrze jeździło mi sie na takim małym placyku między ośrodkiem doskonalenia jazdy a lotniskiem Bemowo. Jest tam taki mały parking na którym ludzie auta zostawiają jak idą na działki. Nawet jakaś miła osoba opon nawiozła i niezły tor był przygotowany.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.

Tom i Jerry
Forumowicz

przez Tom i Jerry » 2005-10-06, 14:34

kejkej napisał(a):A ja powiem tak, nie rozumiem tych zrywow i zmian miejscowek tylko dlatego ze pojawil sie jeden radiowoz, najlepiej jest zaczekac i zobaczyc co zrobia, a nie odrazu pakowac sie w samochody i wyjazd (bo o to wlasnie im chodzi).. W zime placyk jak najbardziej, najlepiej skombinowac troche slupkow i ustawic sobie jakis tor do smigania bokami :)

Jak to co zrobią? jak zaczekasz to cię przetrzepią a potem poczekają aż odjedzie ostatni z nas. Oni pracują do 8 rano więc im się nie śpieszy, ponadto niemam zamiaru dotować Urząd Miasta. Jeśli jednak chcesz głosić hasło "Policja z Ludzką Twarzą" to już Twoja sprawa.

kejkej
Forumowicz

przez kejkej » 2005-10-06, 15:18

Juz od jakiegos czasu fruwam sobie na zloty spoty czy jak to nazwac i jakos zawsze sobie z nimi radzilem, nie zebym lubil obecnosc policji bo czesto skutecznie udaje im sie popsuc cala impreze, ale napewno nie bede uciekal z mysla ze jak mnie zlapia to bedzie przypal.. Nie wiem tez co rozumiesz przez dotowanie urzedu miasta, niby z jakiego powodu?? Akurat twoje autko jest w takim stanie ze nawet nie ma sie do czego przyczepic, ja w poprzednim mialem wystajace kola, prosty wydech i pare innych zabawek i jakos nie mialem wiekszego problemu zeby urobic panow z disco na dachu, a dowodu pozbylem sie tylko raz gdzie trzepali mnie naprawde czesto (poza tym jak sobie stoje obok samochodu to zaden policjant mnie nie zmusi zebym otworzy a tymbardziej odpalil swoje 4 kolka bo niby z jakiego powodu, oczywiscie pod warunkiem ze jest zaparkowany zgodnie z przepisami, trzeba walczyc o swoje a nie odrazu sie poddawac schodzac im z drogi).. Zreszta co ja sie bede produkowal, mnie takie uciekanie bo wpadly psy mnie po prostu smieszy (jak dzieci w podstawowce zlapane na fajkach przez patrol szkolny) wiadomo ze to tez sa ludzie i dobrze wiedza gdzie pojedziemy czego piekny przyklad mielismy wczoraj ;)

ps. Oczywiscie jak juz w padaja to z wyscigow i pokazowek nici ale nie znaczy to ze nie wolno nam spokojnie stac - to jest wolny kraj wbrew pozorom i zawsze to podkreslam jak chca mnie wyrzucic z miejscowki :)

Tom i Jerry
Forumowicz

przez Tom i Jerry » 2005-10-06, 16:09

kejkej napisał(a): Nie wiem tez co rozumiesz przez dotowanie urzedu miasta, niby z jakiego powodu??

Pieniądze z mandatów idą do kasy Urzędu Miasta.

Ponadto

kejkej napisał(a): mnie takie uciekanie bo wpadly psy mnie po prostu smieszy (jak dzieci w podstawowce zlapane na fajkach przez patrol szkolny)

bo większośc z nas uważa że niema co się użerać z policją

kejkej napisał(a):(poza tym jak sobie stoje obok samochodu to zaden policjant mnie nie zmusi zebym otworzy a tymbardziej odpalil swoje 4 kolka bo niby z jakiego powodu

dopóki nieprzyznasz się że ten samochód jest Twój. Policja ma prawo do kontroli pojazdów niezależnie od tego czy są w ruchu czy zaparkowane.

kejkej napisał(a):Oczywiscie jak juz w padaja to z wyscigow i pokazowek nici ale nie znaczy to ze nie wolno nam spokojnie stac - to jest wolny kraj wbrew pozorom i zawsze to podkreslam jak chca mnie wyrzucic z miejscowki

To prawda stać nam wolno tyle tylko że nikt tam nie przyjechał po to by postać sobie w towarzystwie policji

Powiedz czy nie lepiej , śmignąć na nową miejscówkę i tam w spokoju sobie polatać w towarzystwie ludzi z CRX

Ale to tylko moje zdanie

Pozdrawiam Cię ................... wojowniku swobód obywatelskich

;)

kejkej
Forumowicz

przez kejkej » 2005-10-06, 16:48

Mandat najpierw trzeba za cos dostac, i nie dac sobie wlepic zadnej sciemy.. Uzeranie sie z policja to jest standard jesli chodzi o tego typu spotkania i jezdzac w te i spowrotem napewno sie tego nie uniknie (ewentualne 15min spokoju).. Ja sie przyznaje ze samochod jest moj grzecznie zaparkowany i go NIE OTWORZE bo nie widze takiej potrzeby (przerobione w praktyce - podkreslam parkowanie zgodne z przepisami, oczywiscie dokumenty prosze bardzo) chyba ze nim jade to juz co innego!! Co do CRX'owego towarzystwa jestem jak najbardziej za, ale milo by bylo gdyby sklad jezdzil w calosci, a nie zmiana miejscowki i pelna dezorientacja gdzie, co, ktoredy i wogole (kiedys sam sie bawilem w prowdzanie stronki z forum i niepowiem ale organizacja "undegroundowych" spotkan wychodzila nam duuuzo lepiej) :P

ps. Pozostalosc po dawnej stronie www.kejkej.neostrada.pl

Pozdrowienia od "malego buntownika" ;)

Piotrek01r
Forumowicz

przez Piotrek01r » 2005-10-06, 17:27

Witam. Niesiety narazie jeszcze nie mogę wpadac na spoty ale wobez tego mam prośbę. Niech ktoś zabiera ze sobą aparat i cyknie jakieś 2 fotki ze spotu i umieści w tym temacie. wydaje mi sie ze to będzie bardzo dobry pomysł bo tacy jak ja będa mogli zobaczyć mniej-więcej jak spot wygladał.

Dziękuje :rotfl:

Mariusz19b
Moderator

przez Mariusz19b » 2005-10-06, 17:49

Majlo
Forumowicz

przez Majlo » 2005-10-06, 19:11

kejkej kurde jaka zajebista strona :poklony:
super stary dlaczego nic sie nie chwaliles
TAJPAR in da haus

leon-pro
Forumowicz

przez leon-pro » 2005-10-06, 19:22

Siemka

Oglądałem dziś ta miejscówkę, o której mówiliśmy wczoraj w Miedzy... :)

Odcinek jest dość długi, droga w miare dobra bez dziur, są latarnie, mieszkańców brak - jest tylko jakiś pusty dom do sprzedania.

A teraz minusy :(

Jest troche wąsko - ale da się ścigać, po obu stronach jest las i jak ktoś nie wyhamuje na końcu tego odcinka to grozi to przecięciem dwupasmówki :cry:

To na tyle :)

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 3598   •   Strona 20 z 240   •   1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 240