Witam w sumie to dawno nie odwiedzałem forum ale mnie coś dzisiaj naszło i tak sobie czytam i gdzieś się w tym temacie przewineła kilka razy moja królewna - ED9 we wszystkich odcieniach szarości blachy EKU w środku tylko kubełki
Parking Pwr - Kwiska - to ja - żeby już nie było że się nie przyznaję Pozdrawiam
Tomek
Dziś we Wrocławiu na trasie prowadzącej do lotniska widziana ładna czarna solka z piękna blondyneczką jako kierowca mignąłem długimi ale chyba nie zauważyła bo jechałem służbówka:))
Już któryś raz jestem na Psim Polu i zawsze widzę tam II gena, ale dzisiaj jeszcze dodatkowo pojawił się CRX del Sol i nie wytrzymałem zrobiłem ładne zdjęcia piękne autka, naprawde bardzo zadbane Pozdrawiam właściela a może właścicieli
Wwwektor napisał(a):Już któryś raz jestem na Psim Polu i zawsze widzę tam II gena, ale dzisiaj jeszcze dodatkowo pojawił się CRX del Sol i nie wytrzymałem zrobiłem ładne zdjęcia piękne autka, naprawde bardzo zadbane Pozdrawiam właściela a może właścicieli Obrazek Obrazek
Tek, ten II gen to po mnie, kupił go koleżka co mieszka we Wro...
Wwwektor, nie wektor ja nie mam i nie miałem nigdy takiej lotki a pod szkoła to może chodzi Ci o mojego szarego rexa?? bo zmieniłem z czarnego na szarego:D