i do 200 mialem go w lusterku z rolki
w alejach jerozolimskich
na światlach tylko pokazal palec
(ok) i poleciał
raz tez na torunskiej przy 200 minalem jakiegos nakeda
niestety trzeba bylo hamowac doszedlem do 220
miny gosci na motorach bezcenne

w alejach jerozolimskich
(ok) i poleciał

zwierzu_1986 napisał(a):JuM3R, to ile Ty masz do setki?Musisz mieć jakieś 4 sekundy
JuM3R napisał(a):z rolki
SZama89 napisał(a):Virus12 napisał/a:
JuM3R, to ile Ty masz do setki?Musisz mieć jakieś 4 sekundy
i Ibi podgonila, ale czym wyzej tym po lekku wysuwalem sie do przodu. Skonczyly sie 2 pasy i Ibi musiala hamowac i wjechala za mnie. Mialem nawracac, ale pokusilem sie dalej. Zrobila sie prostka i na 3 ogien w tloki i Ibi po lekku zostawala, 4 i oddalal sie, choc nie bylo to jakies masakryczne 5-6dl za mna. Miglem awaryjnymi i zjechalem na stacje. Chlopaki za mna. Zapytali sie kumpla co mam no to 1.6 po czym chlopaki mieli lekki niesmak. Oni niby mieli 170km w tym Dieselku po czym chlopaczek dodal, ze zostalo mu zmienic tylko IC. Z tego co Vajzel mowil (jechal za nami), to ladnie ta Ibi syczala.

SZama89 napisał(a):poprawilem, ale dziwne ze tak sie stalo... jak widac zaznaczylem na bank czesc postu zwierzu_1986...

poczym on szeroki usmiech i rzuca tekst - jak tak smiga zwykłe 1.6 to ja mam zwykłe 200 koni... pogadalismy jeszcze chwilke przy kasie płacąc za paliwko i z uściskiem dłoni pojechalismy każdy w swoja strone... okazało sie ze tam było 2.0 200 koni ze stajni AUDI...ale podejrzewam ze nie cisnoł na maxa...

gabeczka napisał(a):niedlugo jakies evo pogonisz albo sti
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość