Lampa do sola pilnie potrzebna
Warszawa i okolice.. jest Was tam wielu :)

Burned
Forumowicz

Lampa do sola pilnie potrzebna

przez Burned » 2009-04-06, 16:26

Cześć wszystkim.

Nie pisałem tu nigdy za bardzo, ale teraz mam mały problem z autem i potrzebuję pomocy.

Czy ktoś z Was ma do pożyczenia (w warszawie lub okolicy) na jeden dzień przedni prawy reflektor do del sola?
Rzecz w tym, że auto mam u blacharza i reflektor jest zamówiony, ale idzie już drugi tydzień i dojść nie potrafi :( Blacharz z kolei nie chce zacząć malować auta zanim nie spasuje wszystkie blachy z lampą, której nie ma. Potrzebna jest w związku z tym lampa, aby założyć ją na chwilę, spasować rzeczy i rozebrać auto do malowania. Być może jestem zainteresowany także kupieniem tego reflektora, ale muszę wyjaśnić wcześniej, co się dzieje z zamówioną lampa, bo do sprzedawcy nie da się dodzwonić.

Jeśli ktoś z kolegów może mi pomóc proszę o kontakt, najlepiej z podaniem numeru telefonu, to zadzwonię.

Pozdrawiam
TDI engines are for senior citizens

volvox
Forumowicz

Samochód: CRX ED9 D16Z5

przez volvox » 2009-04-06, 16:46

Mam obydwa reflektory i kierunki, i chętnie bym pomógł ale dopiero po świętach w okolicach środy będę w Warszawie.. to pewnie już za późno będzie.
Było ED9, potem EH6 z sercem EG2, jest ED9

Burned
Forumowicz

przez Burned » 2009-04-06, 16:48

Właśnie chciałem przed świętami tym autem wyjechać, ale dzięki za odzew. :)
TDI engines are for senior citizens