Witam moj problem tkwi w tym ze po przekreceniu stacyjki nie zaswieca mi sie zolta kontrolka mam juz swojego rexa ponad rok i z tego co pamietam nigdy nie swiecila co moze byc przyczyna?????????
pomozcie
Ostatnio edytowano 2009-03-27, 00:31 przez szakalbmx, łącznie edytowano 1 raz
[ Dodano: 2009-03-27, 11:48 ] WITAM ROZEBRALEM DZISIAJ LICZNIK I OKAZALO SIE ZE WOGOLE NIE MA ZAROWKI Z KOLNIEZEM PRZY TEJ KONTROLCE TERAZ MOJE PYTANIE SKAD TO WZIASC????????????
dobra wszystko juz trybi po przekreceniu stacyjki kontrolka sie zapala i po chwili gasnie ale jak zwykle jest bonus mam blad 17 ale z predkosciomierz dziala bez zarzutu bozna go jakos obejsc?????????
zrobilem ale sie powtorzylo zajzalem pod maske probowalem ja docisnac sie znaczy linke i troszke weszla glebiej przejechalem oczywiscie znowu zrobilem rest kompa ale huj do dupy dalej to samo
sprawdź najpierw wszystkie ścieżki na zegarach odpowiedzialne za czujnik Vss oraz sam czujnik (forum/viewtopic.php?t=31954).
Następnie zostają wtycznki w zegarach, przeczyść.
Jeżeli to nie pomoże pozostaje sprawdzić połączenie między pinem A2 w zegarach (Yel/Red) images_2ndgen/manual_II_pliki/16-69.pdf a komputerem pin B16