bo glowica bedzie gotowa jutro, ale juz wiem mniej wiecej co i jak. Zdejmij sobie obudowe paska rorządu tak żeby bylo widac kólka rorzadu. Przed zdjeciem glowicy, aparatu zaplonowego, tego czunika obok aparatu (to chyba jest czujnik 1 cylindra ale moge sie myslic ) i paska rozrzadu ustaw sobie za pomoca koła pasowego wałki. Na kazdym kółku rozrzadu masz dwie przedziałki, które musza byc w pozycji --- --- na przeciwko siebie. Na tych samych kółeczkach masz też napis "up" ktory musi byc wycelowany do gory. Jak dobrze sie przyjrzysz to wtedy na prawym koncu walkow rozrzadu otwor w nich pokryje sie od gory z taka dzióra na glowicy. W takim polozeniu najlepiej rozebrac glowice i w takim i tylko w takim wszystko potem skladać. Ja przed ta operacja odpiąlem aparat zapolonowy i czujnik pierwszego cylindra. I teraz nie wiem czy jak to zloze to bedzie wszystko ok ;/ zorientowalem sie dopiero pozniej. ma ktos jakiś pomysl na to??

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości