nastepny kolo bunkra przy legnickiej ok14:30 pomaranczowy crx z czarna maska blaszka DW czyj to teraz? bo wczesniej nim jezdzil moj znajomy
Wiecie czyj szary crx ktory prawie codziennie przemierza ul.Hubska ok 20:30.

co tak ogladaliscie chłopaki??
res napisał(a):Dzisiaj o 11.30 dwa rexy czerwony to chyba sweety i czarny z otwartymi maskami na slubickiej wyczailek ich przez okno w szkole mam zdjęcie ale słabo widaćco tak ogladaliscie chłopaki??
Ale 10min po tym jak pojechałem do domu już miałem telefon że znów jest lipa :/ Ahhh ta złośliwość rzeczy martwych... ehhhh
Wrzuć to foto później...

:D z nastawieniem na przeszczep części, ale niestety nic z tego nie wyszło bo nagle zaczęło działać :/ i przestało działać jak SwiEty pojechał. Wniosek - Przy SwiEtym CRXy czują się lepiej
:D:D:D

Jak pojadę to sobie dalej błędy wywalaj 
Co wy na to ?
- można by założyć temat "Spoty Wrocław" bo takiego nie ma, a ludzi do spotykania się we Wrocku troche jest na pewno 
SwiEty napisał(a):Res trzeba było wpaść na przerwie staliśmy tam z dobra godzinęWrzuć to foto później...

A ten DHL co tam jedzie to staną niedaleko nas później pamiętam. I kurier który wysiadł tak się dziwnie na nas popatrzył jak by sam miał rexa
res napisał(a):a i sorry za sweetiego:D SwiEty, ale pisałem to w szkole na iphonie i nie popatrzyłem dokładnie jaki masz nick;D

Rej. DSR chyba z przed liftu bo niemiał ramek wokół świateł :]

ale ona na pewno nie jest fioletowa se se se
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości