rozmaiwalem wstepnie z Kubarr'em nt elementow z carbonu takich jak dzrzwi, klapa tyl, blotniki,maska i za komplet błotnikow cos w granicach 400zł by wyszlo tylko jest jedno ale min 5 chetnych :/
za komplet 400 mozy by zalorzyc temat bo mysle ze za taka kase to bylo by wiecej niz pieciu ... bo jezeli beda tak spasowane jak szybry ktre mozna kupic na forum oczywiscie te z carbonu to ja jestem pierwszy na 100%
o laminatowych był już temat dawno temu, sam tego nie widziałem, ale kilka osób pisało, że kaszana okropna, przede wszystkim krzywe
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
ok to zobaczymy co na to kubarr bo z tego co wiem to na civic klubie juz sie kolejki robia na rozne elementy i nie wiadomo jak z czasem bedzie
a i z tegoco mi kubar napisal to np klapa tyl okolo 800, maska 1400, komplet drzwi 1400, jak ktos jest chetny na drzwii to dawac znac bo ja jestem zdecydowany
żadko sie tu pojawiam widze małe nieporozumienie pisałem 400zł owszem ale za szt może nie dokońca było to sprecyzowane ale można sobie samemu to przeliczyć m2 carbonu kosztuje ponad 200zł więc niema opcji wykonania błotnika za 200zł. 400zł tyczyło sie naturalnie 1 szt i jest to wstepna propozycja ale przy 5 chętnych mysle ze da rade sie w tym wymieścić ale warunek ze dostarczycie el wzorcowy