wydaje mi sie ze kupowanie turbo na e-bay nie jest rozsadne. a co do ceny to dolicz cene przesylki bo to ponoc troche kosztuje. jesli chcesz to dam Ci namiar na kogos kto sprowadza do Polski te rzeczy z e-bay.
I tak czy siak najlepiej zlecic montaż firmie która sie na tym zna.
Kupując w takiej firmie i montując napewno mozna liczyc na jakąs zniżke i jestes pewien co do jakosci. A kupisz taniej z zagranicy i moze sie okazac jakims pseudo turbem. Chyba ze róznica $$ jest znaczna i ma sie sprawdone zródło. Inaczej to odradzam sie pchac w takie uklady.
Jesli firma tuningowa jest żetelna to możesz zapytać jej o te turbo co natemat jego sądzi
Hehehe jasne , bo Ci powiedzą prawde :wink:
Sam tez czesto w firmie sprzedaje cos zachalajac, ze jest cacy i piękne a w rzeczywistosci wiem, ze nie wytrzyma to 2 lat
Im nie zalezy na trym, zeby to tobie sluzylo ect, tylko tu sie klania cała metodyka zastosowania marketingu w dobrej sprzedazy
odswieze troche temat poniewaz znalazlem centralnie 500 metrow od mojego domu firme EVOTECH MOTORSPORT ktora zajmuje sie przygotowywaniem autek do DTM,wiec tam zawitalem i zagadalem goscia o turbo do cerki.wiec on mowi ze nie ma problemu, koszt samej robocizny bez turbo oscyluje w granicach 500-800 euro wiec nie oplaca mi sie jechac do polski jak mam mozliwosc na miejscu ,i teraz mam pytanie znalazlem dwa kity i mozecie mi powiedziec czym one sie roznia ,bo u mnie z angielskim nie teges.wiadomo ze ten STAGE 2 ma wiekszy intercooler i zawor upustowy a mimo to jest tanszy niz ten w drugim linku