Witaj Ewii mnie niestety tez nie bedzie .. a szkoda bo ostatnim razem podobało mi się i to bardzo Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy :!: :!: :!: :!:
jeśli tylko moja kobieta załatwi sobie wolne w sobote to piszemy sie tylko chyba przyjedziemy w sobote rano , no chyba ze sie cos zmieni i damy rade w piątek , ale to dam znac w tym tygodniu licze ze sie odezwe tak do czwartku, pozdrawiam,
Witam Was wszystkich , z moich obliczeń wynika, ze na spociku będzie;
- Mały + ?
- Tomecki + ?
- Hudy + kobieta
- Baza chyba bez noclegu
- ja + ?
Kulus,Apol Boro nie wiadomo.
Mam jeszcze pewna propozycję na drugi dzień spotkania czyli sobotę . Myśle, że po obiadku moglibyśmy się wybrać w zajebiste miejsce w Wiśle to jest jakieś 30 km. od Zarzecza - wjazd 3 zł. Wieczorkiem moglibyśmy pojechać na imprezę do Bielska wstęp - 7 zeta.
I teraz nie wiem co Wy na to ?
Bo jeśli chcielibyśmy pojechać na imprezę to muszę wcześniej zarezerwować lożę. Czy jeszcze jakieś propozycje ???
przykro mi ale mnie też niebędzie Ostanio było fajnie is zkoda ze tym razem mnie nie bedzie no ale cuż :/ Głównie to przez kase no i do tego szkoła :/ ehhh moze innym razem :!:
a niech bedzie odmowie sobie maski kupie za miesiac :mrgreen: Ewi na mnie mozesz liczyc bede sam nie biore zadnej kuli u nogi Tyle tylko ze nie bede wiedzial gdzie w Bielsku sie spotkamy i dam znac bo w piatek mam popoludniowke w pracy ale moze urlop zalatwie. :?: a co do imprezki to pisze sie na wszystko :oczy:
wypad na imprezke spoko ale jak spowrotem z bielska jest kawałek a wiadomo ze każdy by chciał sie napic , chyba ze bedzie tylu nie pijących ze zbierzemy do ich autek ( w co wątpie by nie pili) Ewi daj znac jeszcze ile za noclegi , moze sie jeszcze ktos skusi im wiecej tym lepiej,
A niech mnie kule bija ja nie bede pił na dicho ewentualnie jednego redsa sypne w koncu nie zawsze trzeba pic poza tym ma sie lepszy wzrok na cielencinki :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich ktorzy beda i tych ktorych nie zobaczymy a chcieliby bardzo :?: